Vacature Constructiebankwerker

Constructiebankwerker in Waddinxveen

6 redenen om bij HTC te werken

Constructiebankwerker

MBO

Fulltime

Waddinxveen

SOLLICTEER DIRECT

is dit jouw nieuwe collega?

Ben je op zoek naar een zelfstandige functie met een gezonde mix van technische uitdaging en tijd voor je privéleven? Lees dan verder.

Werken bij HTC parking & security

Stap binnen in de wereld van hightech parking- en securityoplossingen en voel je welkom in ons moderne hoofdkantoor, vlak aan de A12, in Waddinxveen. Al meer dan 35 jaar zijn wij een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten en Europees marktleider op het gebied van Speedgates. Onze wereldwijde opdrachtgevers zijn onder andere architecten, gemeenten, aannemers en de rijksoverheid. Onze Engelse klanten bedienen we vanuit onze dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk (Warrington).

De rol van Constructiebankwerker

Als Constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen en samenstellen van de constructieve onderdelen van onze producten.

Wat zijn zoal je werkzaamheden?

  • Aan de hand van de werktekeningen maak je de verschillende onderdelen
  • Je controleert de producten op rechtheid en de juistheid van de afmetingen
  • Aan de hand van de tekening zorg je voor het samen stellen van de producten

Jouw skills en kwaliteiten

Naast de eigenschappen die we al genoemd hebben, zoeken we jou als je de volgende achtergrond en competenties meeneemt:

  • MBO werk en denk niveau (WTB of Metaaltechniek)
  • circa 3 jaar werkervaring

  • een MIG/MAG las diploma
  • nauwkeurig en resultaatgericht

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme worden bij HTC niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Met een passend salaris (indicatie: € 2.800 - € 3.400 bruto per maand op fulltimebasis) en prima regelingen zoals omschreven in de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je als professional en persoon kunt blijven ontwikkelen. Onze HTC Academy gaat je daar onder meer bij helpen en we doen ons best om je regelmatig een compliment te geven. Ook bieden we aantrekkelijke extra's, zoals gezellige bedrijfsuitjes, fruit van de zaak en bedrijfsfitness.

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan vinden we jullie zeker.


  • Ontdek HTC
Jouw collega's aan het woord Werken bij HTC HTC corporate website

Functie:constructiebankwerker
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3400
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HTC Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Constructiebankwerker HTC Group 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures