Vacature Monteur

Monteur in Waddinxveen

Denk jij in oplossingen, ben jij technisch onderlegt en barst je van de energie? Wil je werken in een enthousiast en informeel team waar hard gewerkt wordt en waar er een no-nonsense mentaliteit heerst? Dan zijn wij op zoek naar jou:

Hoe ziet de functie eruit?

Als monteur ben je medeverantwoordelijk voor een storingsvrij machinepark en goed functionerend intern transport. Het gaat bijvoorbeeld om onze reachtrucks, pompwagens, flowpackmachines, netclippers. Je voert de werkzaamheden uit volgens het meer-jarenonderhoudsplan, en zorgt ervoor dat de dagelijkse storingen aan het machinepark en intern transport zo snel mogelijk verholpen worden.

Wat verwachten wij van je:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring binnen de techniek, bij voorkeur elektrotechniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse en of de Engelse taal
  • Je bent geduldig en vindt het niet erg om dingen vaker uit te leggen
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een oog voor detail.

Wie zijn wij?

Roveg Fruit B.V. houdt zich wereldwijd bezig met de im - en export van groenten en fruit. We leveren onze producten aan supermarkten, groothandels en cateringbedrijven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waddinxveen en we hebben een zuster onderneming in Chili. We importeren een breed pakket aan producten en zijn uniek in ons exotenportfolio. We hebben onze eigen rijpfaciliteiten en verpakkingslijnen. Roveg is een snel groeiende en ambitieuze organisatie die zich onderscheidt door flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor haar klanten en medewerkers.

Geïnteresseerd in ons aanbod? We bieden een afwisselende functie in een prettige en informele werksfeer. Vanzelfsprekend bieden we ook een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Last but not least bieden we goede kansen om carrière te maken in ons bedrijf, je verder te ontwikkelen en elke dag nieuwe dingen te laten leren.

Stuur je sollicitatie via deze link Roveg Fruit B.V. is gevestigd op het bedrijventerrein Doelwijk in Waddinxveen.

Functie:monteur
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roveg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Monteur Roveg 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures