Vacature Monteur Midden en Laagspanning

Monteur Midden en Laagspanning in Zoetermeer

Monteur Midden en Laagspanning - Zoetermeer, Nederland - Abilitec

Abilitec

Beschrijving

Je bent op zoek naar een baan binnen de elektrotechniek in de omgeving Zoetermeer? Je zoekt een baan bij een toonaangevende werkgever? Ja, dan is deze baan als Monteur Midden en Laagspanning bij Siemens wellicht iets voor jouWaar ga je werken en wat ga je doen?BenBen jij op zoek naar een toekomst in de elektrotechniek en wil je graag opgeleid worden tot volwaardig specialist binnen het vakgebied Midden en laagspanning? Voor Siemens Nederland zijn we op zoek naar leergierige monteurs die zich willen ontwikkelen tot vakspecialisten.Als monteur word je onder deskundige begeleiding ingezet voor het plegen van uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden. Denk hierbij aan het veilig installeren, onderhouden en inspecteren van midden- en laagspanningsinstallaties in de industrie. Je werkt mee aan de complete keten van aanleg tot oplevering van de projecten. Siemens heeft klanten door heel Nederland, dat betekend dat je flexibel moet zijn en reizen geen probleem vindt. Je hebt veelvuldig contact met klanten en collega's en de werkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?
  • Het monteren en installeren van laag- en middenspanningsinstallaties.
  • Het lokaliseren en oplossen van storingen aan energiesystemen.
  • Het inspecteren van installaties en schrijven van inspectierapporten.
  • Het geven uitleg en advies aan gebruikers.
Let op, voor deze functie zoeken we mensen die zich willen ontwikkelen. Beheers je niet alle vaardigheden maar zou je wel bij een werkgever als Siemens willen werken en heb je affiniteit met energietechniek dan komen we graag met je in contact.Wat neem je mee aan kennis en ervaring? Je hebt je mbo opleiding richting de elektrotechniek afgerond.

Functie:monteur midden & laagspanning
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Siemens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Monteur Midden en Laagspanning Siemens 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures