Vacature Autotechnicus

Autotechnicus in Zoetermeer

Euromaster

  1. Autotechnicus Zoetermeer

Of nou ja, Autotechnicus… We zoeken Masters. Vakmensen die weten van aanpakken en die nog veel beter willen worden dan ze nu al zijn. Ervaring of niet, alles wat je nog niet weet leren wij je gewoon. Het begint bij je eigen motivatie en energie om ervoor te gaan. Als dat goed zit, maken wij 'de weg' vrij voor een echt mooie loopbaan bij het leukste automotive bedrijf van Nederland. Kom maar op!

Wat ga je doen?

Als Autotechnicus sta jij klaar voor onze klanten en hun auto. Je helpt ze veilig de weg op met jouw vakmanschap en vakkundige vervanging van banden en wielen waarbij je lichte onderhoudswerkzaamheden zal uitvoeren. En je geeft advies over hoe ze het meeste uit hun banden kunnen halen. Leuk, afwisselend en uitdagend werk, waarbij je in nauw contact staat met onze klanten en geen dag hetzelfde is.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur ervaring, maar veel belangrijker vinden we jouw motivatie en energie om ervoor te gaan. Wat je nog niet weet, leren wij je gewoon. Affiniteit met techniek is dan wel handig. Verder ben je flexibel en klantgericht.

Wat krijg je daarvoor?

Een goede baan met zekerheid. Je mag dan wel voor ons werken, maar als jij bereid bent alles te geven, werken wij minstens zo hard voor jou. We maken de weg vrij voor een mooie loopbaan met volop mooie kansen. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke Masterplan. Met jouw Masterplan kun jij je blijven ontwikkelen. Wat je nóg meer mag verwachten:

  • De veiligste werkomgeving die er is
  • Een baan met vastigheid, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Een marktconform salaris, iedere maand netjes op tijd betaald
  • Een fijn team waarop je kunt bouwen
  • Een echte familiecultuur
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km
  • Een bonusregeling

Over Euromaster

Als dochteronderneming van Michelin zijn we een van de grootste Europese bedrijven voor banden en services. Alleen al in Nederland zijn we aanwezig met meer dan tachtig vestigingen. Waar je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een hecht team met de informele familiecultuur van een klein bedrijf, maar wel met de zekerheid en het perspectief van een grote organisatie. En dat biedt dan weer volop mogelijkheden voor je eigen loopbaan. Want bij Euromaster heeft iedereen gelijke kansen. Aan jou om ze te grijpen!

Ben jij klaar om een master te worden? Solliciteer dan direct!


Regio Zoetermeer Opleiding MBO Uren 30-38 uur

Over Euromaster

Als dochteronderneming van Michelin zijn we een van de grootste Europese bedrijven voor banden en services. Waar je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een hecht team met de informele familiecultuur van een klein bedrijf, maar wel met de zekerheid en het perspectief van een grote organisatie. En dat biedt dan weer volop mogelijkheden voor je eigen loopbaan. Want bij Euromaster heeft iedereen gelijke kansen.

Functie:autotechnicus
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euromaster Bandenservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Autotechnicus Euromaster Bandenservice 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures