Vacature Service Monteur Dekker

Service Monteur Dekker in Aldtsjerk

 • Redactie Bleiswijk
 • 07-02-2024

Service Monteur in Zevenhuizen Zh

Service monteur

Locatie: Regio Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant

Als servicemonteur ga je aan de slag met het repareren of monteren van een keukenblad in de keuken van de klant. Je werkt zelfstandig met de meest prachtige en kwalitatieve materialen en tovert een lach op de gezichten van onze klanten.

Voordat je aan je eerste servicebezoek begint heb je vooraf de nodige spullen en gereedschap voor die dag opgehaald, zodat je meteen op pad kunt om schades, vlekken en/of strepen aan werkbladen te herstellen of werkbladen te monteren en/of in te meten. Soms zelfstandig, soms samen met een collega. Je agenda wordt ingepland door je collega's van de binnendienst. Zij denken ook mee over de oplossing en adviseren je vooraf zodat je goed voorbereid op pad gaat. Na afloop van het montage- of servicebezoek vul je de servicebon in met de klant en stap je weer in je eigen bus van Dekker om naar de volgende klant door te rijden.

Dit ga je doen

 • Herstellen van schades aan keukenwerkbladen
 • Een keukenwerkblad reinigen en de klant voorzien van schoonmaakadviezen
 • Een spoelbak vervangen in het werkblad
 • Het boren van gaten in het werkblad voor een kraan en of zeeppomp
 • Administratieve werkzaamheden (schaderapporten invullen)
 • Communiceren met klanten

Dit verwachten we van jou

 • Een afgeronde MBO opleiding in de richting van Bouw en/of Meubilering
 • Rijbewijs B
 • Kennis van montagewerkzaamheden (keuken, werkbladen en/of sanitair)
 • Je bent erg klantgericht, kan prettig en vlot communiceren met mensen en je blijft kalm bij stressvolle situaties
 • Je bent goed in staat om problemen te analyseren en weet de juiste vervolgstappen te bepalen

Nooit te oud om te leren

Ervaring als keukenmonteur is niet per se nodig. Je kunt door een collega opgeleid worden. Technisch inzicht en oplossingen bedenken is wel noodzakelijk net als aanleg om op een vriendelijke manier met consumenten om gaan. Voor deze functie is het belangrijk dat je praktisch en begripvol bent. Je werkt zorgvuldig en netjes want je bent het visitekaartje van ons bedrijf natuurlijk! Wil je graag nog een keer van baan veranderen? Bijvoorbeeld als je huidige werk te zwaar wordt en je graag minder zwaar fysiek werk doet dat je tot je pensioen kunt volhouden. Word dan servicemonteur!

Heb je vragen en wil je tijdens werktijd met ons contact opnemen? Bel dan op maandag t/m donderdag met Stuurman-Siegenaar () of solliciteer direct.

Onze arbeidsvoorwaarden

Vragen?

Heb je vragen over werken bij Dekker? Neem dan contact met ons op.
Functie: servicemonteur Startdatum: 27-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dekker Zevenhuizen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Service Monteur Dekker Zevenhuizen 27-01-2024


Functie:service monteur dekker
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dekker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Service Monteur Dekker Dekker 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures