Vacature Monteur Banden

Monteur Banden in Aldtsjerk

Monteur banden en wielen Zevenhuizen

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?

Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep , is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland.

Voor de Euromaster vestiging in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een Monteur banden en wielen die de voertuigen van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan

Bekijk het filmpje 'werken bij Euromaster' via de volgende link; https://www.youtube.com/watch?vv=xMPKIaFzheY

Euromaster… Is dat niet DE bandenspecialist?
Ja! We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).
Als Bandenmonteur ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten personenwagens, en adviseer je de klant over hoe zij het meeste uit hun banden kunnen halen. Een aantrekkelijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact staat met klanten, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag hetzelfde is!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?
Je hebt bij voorkeur ervaring als Bandenmonteur. Heb je nog geen ervaring, maar wel affiniteit met techniek, dan kunnen wij je hierbij helpen en je opleiden tot monteur (specialist) banden en wielen. Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Als Bandenmonteur ben je met regelmaat op zaterdag werkzaam.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?
Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Hier! Stuur dan een WhatsApp bericht of bel . Of klik op de solliciteer button en de rest wijst zich vanzelf.

En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?
Dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer . Je mag natuurlijk ook mailen, dat kan via .Functie:bandenmonteur
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3072 – 4522
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euromaster Bandenservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Monteur Banden Euromaster Bandenservice 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures