Vacature Bedrijfsleider

Bedrijfsleider in Zoetermeer

Logo van Schildersbedrijf De Groot

Salaris

  • € 4.000 - € 5.000 per maand
  • Dienstverband
  • Vaste baan
  • Parttime
  • Shift en rooster
  • Dagdienst

Ervaren bedrijfsleider gezocht voor Schildersbedrijf de Groot. We zoeken een doorgewinterde professional die voldoende gewicht kan leggen in onze organisatie. Het is zeer belangrijk dat onze nieuwe collega nauwkeurig werkt, communicatief sterk is en de planning van onze schilders, behangers, stukadoors en timmermannen op orde houdt.

Naast de planning kan jij onze ook ondersteunen bij overige werkzaamheden zoals de administratie, offertes beantwoorden e.d.

We zoeken een collega die op zoek is naar een langdurig werkverband en echt een commitment met ons wilt aangaan. Voor onze werknemers en klanten is het erg belangrijk dat er een vast aanspreekpunt is, waar ze op kunnen blijven bouwen. Voel jij je geroepen na het lezen van deze vacature? Neem dan meteen contact op!

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €4.000,00 - €5.000,00 per maand

Verwacht aantal uur: Niet minder dan 32 per week

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

We kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring en hebben in die periode enorm veel expertise opgebouwd. Deze beide aspecten zetten we graag in om uw wensen tot concrete plannen te laten verworden en uiteindelijk voor u in de praktijk te brengen. We werken hierbij altijd aan de hand van de standaarden zoals we deze door de jaren heen ontwikkeld hebben om u op die manier te verzekeren van een kwalitatief eindresultaat.Functie:bedrijfsleider
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schildersbedrijf De Groot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Bedrijfsleider Schildersbedrijf De Groot 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures