Vacature Operator Dagdienst

Operator Dagdienst in Zoetermeer

Bij deze opdrachtgever in de regio van Zoetermeer ben jij als Operator een belangrijke spil in de organisatie. Jij komt te werken bij een groot bedrijf die nationaal en internationaal acteert en een grote speler is in haar segment. Het betreft een functie voor 40 uur per week met een contract direct bij het bedrijf en een opleiding zoals bijvoorbeeld een Operator A/B gefinancierd door het bedrijf zelf. Het salaris ligt rond de €2.600 en €3.500,- per maand.

Wij bieden

• Uitzicht op vast dienstverband;

• Salaris tussen de €2.600.- en €3.500.- bruto per maand;

• Fulltime functie;

• Reiskostenvergoeding van 0,19 cent t/m 75 kilometer;

• Uren na 18:00 uur 50% toeslag;

• Opleiding zoals Operator A/B gefinancierd door de werkgever.


Als Operator ben je bezig met het op een zelfstandige wijze gereed maken van de verpakkingsinstallaties en het bewaken van de productievoortgang in kwalitatieve, kwantitatieve en technische zin. Daarnaast draag je zorg voor de kwaliteitsbewaking aan de lijn, de kwaliteit van het eindproduct en het toetsen van de naleving van de bepalingen van het kwaliteitssysteem. Naast deze belangrijke taken ben je ook verantwoordelijk voor het verhelpen van kleine storingen en het verlenen van lichte assistentie aan de monteurs.

Je werkplek

Onze opdrachtgever is in Europa een van de meest moderne productielocaties (zeven geavanceerde lijnen) voor de productie van gedistilleerde dranken. Bij deze opdrachtgever kom je bij een flexibel, klantgericht en full-service organisatie te werken. Zij zijn door deze flexibele inrichting in staat alert in te spelen op de vraag vanuit de markt. Onze opdrachtgever heeft de kenmerken van een familiebedrijf; de omvang is overzichtelijk, rijke tradities en betrokken medewerkers.

Functie-eisen

• MBO werk- en denk niveau (bij voorkeur in de procestechniek);

• Kennis van de productieprocessen;

• Enkele jaren werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré;

• Affiniteit met techniek.


van nes + plaisier

Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland. Door onze specialisatie in de food hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie. Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft. Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies. Mits je dit uiteraard zelf wilt.

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Koorevaar via skoorevaar@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 24. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de Operator sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Machine operator, Operators
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1 – 1
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 31682170819. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/operator-dagdienst_2381/application.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Operator Dagdienst Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures