Vacature Technisch Specialist

Technisch Specialist in Bleiswijk

Monteur/technisch specialist
HANDIGE SLEUTELAAR MET CREATIEVE BLIK

Campers zijn hot en onze fietsendragers voor campers zijn populairder dan ooit. Bij Memo Europe groeien we snel, niet alleen in Nederland, ook in de rest van Europa. Ons doel is ambitieus: in de komende vijf jaar willen wij onze productie en omzet verdubbelen. Groei jij met ons mee als technisch specialist?

JOUW FUNCTIE

Het grootste deel van je werkzaamheden bestaat uit het (technisch) controleren van de elders geproduceerde componenten voor onze trekhaken en fietsendragers. Verder help je mee ons assortiment up-to-date te houden en bij het bedenken van nieuwe producten.

ONS AANBOD

Je wordt onderdeel van ons enthousiaste team van 15 medewerkers en start met een grondige inwerkperiode om alles over onze producten te leren wat je moet weten!
In ons wekelijks overleg bespreken we wat nodig is om ons werk nog beter te kunnen doen en er is ruimte voor initiatieven van iedereen, op welk vlak dan ook.

  • Salarisindicatie 2.500 tot 3.000 bruto per maand
  • 32-40 uur per week
  • Bijdrage aan de oudedagsvoorziening
  • 25 vakantiedagen
  • Dagelijks een lunch op kantoor, regelmatig een borrel en leuke teamactiviteiten!

Ben jij handig , heb je affiniteit met techniek en zoek je gevarieerd werk ? Word onze monteur/technisch specialist en groei met ons mee!

SOLLICITEREN?

Mail je reactie naar
Of stuur even een appje naar onze directeur Oosterhoff: .Functie:technisch specialist
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Memo Europe via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Technisch Specialist Memo Europe 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures