Vacature Monteur Aandrijftechniek

Monteur Aandrijftechniek in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 30-12-2023

Monteur Aandrijftechniek in Bergschenhoek

Vacature: "Monteur Aandrijftechniek"


Je inspecteert, rapporteert en repareert tandwielkasten, elektromotoren, motorreductoren van een groot aantal fabrikanten, in onze goed uitgeruste werkplaats in Bergschenhoek.

Afhankelijk van je opgedane kennis en ervaring word je intern verder opgeleid, en is er de mogelijkheid om onze klanten op locatie te ondersteunen. Hiervoor krijg je een bedrijfswagen met gereedschappen ter beschikking.

Ervaring is een pré maar een enthousiaste starter is ook van harte welkom

Je bent collegiaal, hebt een flexibele instelling en beschikt over een rijbewijs B

Interesse in deze vacature Monteur Aandrijftechniek ?

Bel dan naar : .

Cincotech is een team van deskundige, klantgerichte en gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring in de aandrijftechniek en onderhoudsactiviteiten. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan toepassingen zoals: transportsystemen, hijskranen, verpakkingsmachines, extruders, mengers, ventilatoren.

Cincotech BV.

Weg en Bos 31a 2661 DL BERGSCHENHOEK

Tel E-mail
Functie: monteur aandrijftechniek Startdatum: 29-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 24 - 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cincotech Oost via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Monteur Aandrijftechniek Cincotech Oost 29-12-2023


Functie:monteur aandrijftechniek
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cincotech via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Monteur Aandrijftechniek Cincotech 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures