Vacature Assistent Bedrijfsleider

Assistent Bedrijfsleider in Aldtsjerk

Assistent bedrijfsleider

Wij zoeken jou!

Voor één van de grootste vestigingen van Intratuin, zoeken wij een assistent bedrijfsleider. En niet zomaar een leider, maar iemand met zowel mensgerichte kwaliteiten als een strategische visie. Wij zoeken een inspirator die met beide benen op de grond staat en samen met het team deze prachtige en jonge organisatie op hoog niveau weet te houden. Een leider die ontwikkelt, vooruit denkt en de mensen om zich heen daarin meeneemt. Dus wil jij werken bij een familiebedrijf waar er écht oog is voor de mensen en hun talent? Een bedrijf waar gewerkt wordt aan projecten? Houd je daarnaast van een hecht team van collega's en wil je bijdragen aan de vergroening van Nederland? Dan zijn opzoek naar jou!

Intratuin Zevenhuizen zoekt een

Assistent Bedrijfsleider (38 uur)

Wat ga je doen?

Als assistent bedrijfsleider ben je een belangrijke schakel in ons proces, jij bent de rechterhand van de bedrijfsleider en plaatsvervangend bedrijfsleider bij zijn afwezigheid. Je weet de juiste balans te vinden tussen collega's en commercie en tussen vernieuwing en verdieping van de huidige processen. Samen met de bedrijfsleider en 11 teamleiders ben je verantwoordelijk voor het optimaal presteren van de verschillende afdelingen en uiteindelijk het gezamenlijke eindresultaat. In totaal stuur je samen met de bedrijfsleider ruim 120 collega's aan. Je anticipeert op omzetontwikkelingen door de wekelijkse cijfers te analyseren. Je ziet wat nodig is, je stemt af en je doet het. Natuurlijk werk je ook actief mee op de winkelvloer, maar stuur je ook op de inzet van uren en je hebt een bijdrage aan de ontwikkeling van verbouwings- en vernieuwingsplannen. Je bent creatief, denkt actief mee over mogelijke verbeterpunten, pakt zaken daadkrachtig op en creëert een perfecte teamsfeer op de werkvloer. Wekelijks heb je overleg met het jonge directieteam over het reilen en zeilen van jouw winkel. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • HBO werk- en denkniveau hebt;
 • Minimaal 3 jaar relevante leidinggevende werkervaring hebt in een vergelijkbare branches;
 • Denkt in kansen en oplossingen ;
 • Zowel mens- als resultaatgericht bent;
 • 38 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief zaterdagen, zondagen, feestdagen en eventuele koopavonden).

En Verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast met ruim 120 collega's. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, staat er altijd een goede bak koffie of thee voor je klaar en is het tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Bij aanvang van je baan krijg je van de baas een boom, kamerplant of heester cadeau-, zo start je al direct met vergroenen! Natuurlijk vinden we naast hard werken ontspanning belangrijk: Jaarlijks verzorgt de personeelsvereniging onze fameuze BBQ avond op de vestigingen en zijn er verschillende workshops en leuke teamuitjes waar je aan kan deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur (minimaal één weekenddag per week);
 • Een goed salaris, conform jouw werkervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds voor de detailhandel;
 • Auto behoort tot de mogelijkheden;
 • Interessante personeelskorting;
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw vestiging;
 • Een gezellig en succesvol familiebedrijf om in te werken met oog voor mensen en hun talent;
 • Een leuk team waar er echt samengewerkt wordt aan projecten;
 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving.


Functie:assistent bedrijfsleider
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Assistent Bedrijfsleider Intratuin 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures