Vacature Landmeter

Landmeter in Waddinxveen

Landmeter

Ben jij een Pietje Precies? Hou je ervan om nauwkeurig te werken en ervoor te zorgen dat de metingen tot op de millimeter juist zijn? Dan is dit de baan voor jou.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiast en gedreven Landmeter met gevoel voor ondernemerschap en ervaring in het uitvoeren van deformatiemetingen.


Functieomschrijving:

Op een zonnige dag in de wereld van 4RISK, ga je nieuwsgierig en avontuurlijk op pad, aangetrokken tot bouwkundige en infrastructurele werken. Je verkent graag de wereld door zelfstandig te meten. Je avontuur als een landmeetkundig specialist begint bij 4RISK! Je bekleed een ambulante functie, wat betekent dat je van de ene plaats naar de andere reist om metingen uit te voeren. Als je graag in beweging bent en het heerlijk vindt om grotendeels in de buitenlucht bezig te zijn dan is dit de baan voor jou. Soms kan je zelfs vanuit je gezellige huis de metingen controleren en vergelijken met je collega's.

Het leukste gedeelte van je werk zijn deformatiemetingen uitvoeren. Je bekijkt objecten en houd het in de gaten om te zien of de objecten veranderen in vorm of grootte. Daarvoor gebruik je slimme meetapparatuur, zoals inclinometers, grondwatermeters en deformatiemeters. Als harde werker, ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de meetresultaten en het maken van gedetailleerde rapporten. Je voelt je trots op het feit dat je bijdraagt aan het bouwkundig en infrastructureel succes van de projecten waar je aan werkt. En we vinden het leuk als je dit uitdraagt op je social mediakanalen.

Maar je wil nog meer leren en groeien in je vakgebied. Je begint met het opzetten van meetplannen voor monitoring in verschillende richtingen, zoals de XYZ-richting. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in de veranderingen van de objecten in zijn meetgebied. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van je werk. En je zorgt ervoor dat projecten op een milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. Je bedenkt slimme oplossingen om bijvoorbeeld materialen te hergebruiken en afval te verminderen. En het avontuur stopt daar niet. Je wordt opgeleid om geotechnische metingen uit te voeren, zoals proefbelastingen en geautomatiseerde metingen met behulp van geavanceerde apparatuur zoals de Robotic Total Stations en tiltsensoren. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor je en maakt je een veelzijdige landmeetkundige specialist.

En zo ga je bij 4RISK verder op in het landmeetkundige avontuur, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om bij te dragen aan de bouwkundige en infrastructurele wereld. Met je nieuwverworven vaardigheden en je vastberadenheid om de wereld te meten en te begrijpen, ben je een gewaardeerde en gerespecteerde expert in je vakgebied. En natuurlijk deel je je avonturen graag met je collega's en luister je naar hun verhalen, want dat is wat collega's binnen het team van 4RISK doen - avonturen delen en elkaar steunen, zelfs in de wereld van landmeetkundige metingen.


 • Een afgeronde MBO opleiding voor Geodesie of een gelijkwaardig technisch MBO diploma met specifieke ervaring in het uitvoeren van landmeetkundige metingen.
 • Ervaring met landmeetkundige meetinstrumenten. 'Leica' is een pré.
 • Je bent vertrouwd met het werken in Excel, autocad en Move3 is een pré.
 • Je kijkt over de grenzen van het vakgebied heen en je bent geïnteresseerd in de contexten van het hele speelveld van projecten.
 • Je beschikt over ambitie, efficiëntie en drive om samen met het team het beste resultaat te behalen en het team naar een hoger niveau te tillen.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke Nederlandse communicatievaardigheden.
 • Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • In bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie.
 • Bestelauto, laptop, tablet en telefoon van de zaak.
 • Mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld cursussen en opleidingen.
 • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen het bedrijf.
 • Een informele organisatie met korte communicatielijnen.
 • Samenwerken met een team van collega's bij zowel 4RISK BV als bij onze zusteronderneming IFCO BV.
 • Goede arbeidsvoorwaarden aangevuld met een jaarlijkse resultaatafhankelijke bonusuitkering en 13e maand.
 • 28 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenbijdrage voor een pensioenvoorziening.
 • Overlijdensrisicoverzekering.
 • Collega's die met je willen bouwen aan dit mooie bedrijf.
 • Een organisatie waar regelmatig informele en gezellige uitjes worden georganiseerd.

Over ons

4RISK BV en zusterbedrijf IFCO Funderingsexpertise BV zijn gerenommeerde specialistische adviesbureaus op het gebied van grondmechanica, funderingstechnieken en omgevingsrisicomanagement in de bouw- infra- en civiele techniek. Beide bedrijven zijn gevestigd in Waddinxveen waar ongeveer 38 medewerkers werkzaam zijn.
4RISK is een zeer ervaren organisatie en landelijk actief op het gebied van omgevingsrisicomanagement bij bouw-, infrastructurele en civieltechnische werkzaamheden. Onderscheidend is 4RISK door een unieke combinatie van diensten en werkzaamheden voor het complete proces van omgevingsrisicomanagement, van preventie tot communicatiemanagement. Daarnaast werken we integraal samen met onze zusteronderneming IFCO BV zodat wij duurzame, veilige en kwalitatieve kosten reducerende oplossingen realiseren welke faalkosten en imagoschade voorkomen.

Heb je interesse in deze functie?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie, inclusief je motivatie en CV, ter attentie van via . Indien je meer informatie wilt ontvangen over deze functie of ons bedrijf kun je altijd telefonisch contact opnemen met Hans van Doornen via .Functie:landmeter
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 4RISK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Landmeter 4RISK 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures