Vacature Consultant Compensation & Benefits

Consultant Compensation & Benefits in Zoetermeer

HR-consultant compensation & benefits

Team

Wil jij je specialiseren op het gebied van belonen en functiewaardering? En kun jij bedrijven in de technologische industrie adviseren op het gebied van HR-zaken? Dan komt ons team van HR-adviseurs graag in contact met jou.

Bij FME zijn we ambitieus en ondernemend! Nederland is een van de meest innovatieve landen in de wereld. Dat is in belangrijke mate de verdienste van de technologische industrie. FME zet zich in voor deze ondernemers en daar zijn we trots op. Wij willen mét en vóór onze leden het verschil maken op het gebied van innovaties, verduurzaming en veranderingen op de arbeidsmarkt.

Met een team van 150 gepassioneerde professionals, willen wij iedereen laten ervaren dat technologie de wereld beter maakt. Vanuit groei en inclusie. Onze kracht zit in onze passie en gedrevenheid. We verbinden, vernieuwen en ondernemen.

Ons team van HR-consultants valt binnen de adviesgroep van FME. Het HR-team is een divers team en bestaat uit 12 betrokken adviseurs met een mooie mix van ervaring, leeftijd en achtergrond. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een: HR Consultant Compensation & Benefits

Wat ga jij doen!

Als Consultant Compensation & Benefits werk je op projecten, zowel in teamverband als zelfstandig en afwisselend op locatie bij de opdrachtgever, vanuit huis of op één van onze kantoren.

De focus van de rol ligt op het werken op projecten op het gebied van belonen. Denk hierbij aan het ontwikkelen of moderniseren van beloningsbeleid, het benchmarken van functies en structuren en harmonisaties van arbeidsvoorwaarden bij onze leden. Voor het afsluiten van de cao Metalektro kan er ook een beroep op je expertise worden gedaan.

Daarnaast neem je deel aan andere interessante HR-projecten op het gebied van o.a. functiewaardering, performance management en reorganisaties en is er alle ruimte om uit te groeien tot een specialist op één van deze gebieden. Voor de projecten op functiewaardering word je volledig opgeleid tot specialist op het gebied van ISF (integraal systeem functiewaardering).

Werkzaamheden

 • Organiseren, ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren van HR-adviestrajecten bij en voor klanten;
 • Onderhouden van klantcontacten en het signaleren van kansen voor nieuwe opdrachten;
 • Actualiseren en verder versterken van de huidige dienstverlening;
 • Uitvoeren van vakgerichte trainingen en workshops op het vakgebied (indien geïnteresseerd);
 • Up-to-date houden van kennis en ontwikkelingen op eigen vakgebied en dit weten te vertalen naar dienstverlening;
 • Het (mede) realiseren van de overeengekomen (financiële) doelstellingen

Wat bieden wij je?

Een organisatie en team dat groot genoeg is om het verschil te kunnen maken en klein genoeg om iedereen te kennen en te ervaren dat wat jij doet ook echt bijdraagt aan het succes van FME. Het team kent een mooie mix van net afgestudeerde professionals, mediors en medewerkers die met hun staat van dienst de organisatie door en door kennen.
De medewerkers bij FME voelen zich thuis en voelen zich continu uitgedaagd hun talent te benutten en in te zetten. Dit is duidelijk voelbaar binnen onze organisatie, wat maakt dat FME een fijne en uitdagende plek is om te werken.

Daarnaast mag je van ons verwachten:

 • Een salaris tussen de € 4.100, - en € 7.200, - Bruto op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen op fulltime basis;
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget
 • Een laptop en mobiele telefoon van FME;
 • Thuiswerkbudget voor de inrichting van de werkplek van max. € 750,- voor 5 jaar;
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag;
 • Een keuzebudget van € 250 in 2024,-, na rato dienstverband, voor bestemde doelen gericht op vitaliteit en
 • Mogelijkheid tot scholing/ontwikkeling.

Wie ben jij?

Je hebt een relevante afgeronde hbo/wo opleiding en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen het HR-vakgebied. Daarin heb je bij voorkeur ervaring en kennis in beloningsprojecten. Je werkgebied is heel Nederland. De bereidheid om flexibel bij klanten op locatie te werken is een vereiste. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Belangstelling?

Wil je solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar .Functie:consultant compensation & benefits
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4100 – 7200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FME via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Consultant Compensation & Benefits FME 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures