Vacature Kwaliteitsfunctionaris

Kwaliteitsfunctionaris in Zoetermeer

Garantwoningen

  • Wonen in een WZH Garantwoning

Vragen of een afspraak? Bel


Functieomschrijving:

Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar kwaliteitsfunctionarissen voor 16 of 32 uur per week.
Jij bent als kwaliteitsfunctionaris verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen, toetsen en evalueren van beleid op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je bent onder andere betrokken bij interne- en externe audits, zorgrisicomanagement en verschillende metingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast participeer je in diverse projectgroepen.
De functie van kwaliteitsfunctionaris is een veelzijdige functie waarbij je breed wordt ingezet binnen de locatie en organisatie. Je hebt een signalerende en coachende functie waarbij je schakelt en de verbinding maakt tussen de werkvloer en het managementteam. Je legt verantwoording af aan de locatiemanager inzake het kwaliteitsbeleid binnen de locatie. Je krijgt hierbij functionele aanwijzingen van de centrale manager kwaliteit en veiligheid.

Functie-eisen:

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners. Heb jij een relevante HBO opleiding met brede kennis van kwaliteitssystemen en beleid binnen de VVT dan gaan we graag met je in gesprek over deze functie van 16 tot 32 per week.
Het is essentieel dat je inzicht hebt in de relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie binnen de VVT en daarnaast kennis en inzicht in het functioneren van de organisatie en de daarmee samenhangende besluitvormingscyclus. Je hebt inzicht in processen, je bent innovatief, stimulerend, motiverend en stressbestendig. Je kunt zelfstandig werken en beschikt over ruime sociale vaardigheden om met verschillende groepen te kunnen communiceren. Ook beschik je over schrijftalent. Daarnaast is ervaring met de doelgroepen somatiek en psychogeriatrie een pré.

Over WZH:

WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) is een vernieuwende, toonaangevende organisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de regio Haaglanden. WZH biedt dagelijks aan meer dan 2500 mensen kwaliteitszorg op maat, variërend van persoonlijke en huishoudelijke verzorging tot begeleiding, behandeling en verpleging. Met 14 woonzorgcentra, thuiszorg, revalidatie en meerdere woonzorgprojecten in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer e.o. is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio Haaglanden.

Arbeidsvoorwaarden:

Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor het ontplooien van nieuwe initiatieven en sprankelende ideeën. Qua salariëring bieden wij een salaris in FWG 55 van de CAO VVT.
Verder bieden wij:
  • 237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenregeling via het pensioenfonds PFZW;
  • Personele kortingen met het Fisc Free programma;
  • Goede koffie, een vitaliteitsprogramma en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Contact en informatie:

Solliciteren op of meer informatie aanvragen over deze functie kan bij onze Adviseur Werving & Selectie, via telefoonnummer 3 of via de email

Functie:kwaliteitsfunctionaris
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoonZorgcentra Haaglanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Kwaliteitsfunctionaris WoonZorgcentra Haaglanden 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures