Vacature Beleidsmedewerker Projectleider

Beleidsmedewerker Projectleider in Zoetermeer

Redactie Zoetermeer 31-01-2024

Beleidsmedewerker / Projectleider Onderwijs in Zoetermeer

Beleidsmedewerker / Projectleider Onderwijs

Sociaal Domein / Beleid

10

€5.247

30 uur

12-02-2024

Houd jij van een dynamische werkomgeving waarin elke dag anders is en jij het verschil kan maken voor de Zoetermeerse leerlingen? Dan is deze veelzijdige functie van Beleidsmedewerker / Projectleider Onderwijs wat voor jou!

Dit is wat we je bieden

Jouw uitdaging

Binnen team Onderwijs ben je het aanspreekpunt voor het primair onderwijs in Zoetermeer.
Je schakelt met de basisscholen én met jouw collega's van de afdeling Vastgoed voor vragen met betrekking tot onderwijshuisvesting. Zoetermeer is volop bezig met grootschalige gebiedsontwikkelingen en de onderwijsvraagstukken die hierbij komen kijken, pak jij samen met je collega's op. Je houdt je bezig met het zelfstandig uitvoeren van kleine projecten in de rol van projectleider en als ondersteuner of ij diverse complexe projecten. Een voorbeeld hiervan is het project Gezond Actief Leven Akkoord waarin we gezondheid en gezond gedrag in de stad en ook het onderwijs direct en indirect nog meer bevorderen. In het raakvlak tussen onderwijs en (jeugd)zorg liggen er volop opgaves, waaraan je een bijdrage levert.
Als bestuurlijke besluitvorming nodig is, schrijf je adviezen, notities en memo's in heldere en begrijpelijke taal. En jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van het 'Plan van Scholen'. Als er vragen binnenkomen van inwoners die over scholen gaan handel jij deze af. Jij fungeert dan als bemiddelaar tussen inwoners en de andere betrokken partijen. Je draagt vanuit je beleidsterrein bij aan de ambities van de Lokaal Educatieve Agenda (LEA). Trends, ontwikkelingen en ambities vertaal je in beleid.

Dit zijn wij

Team Onderwijs is een klein team dat bestaat uit 7 collega's die zich bezig houden met onderwijs en ontwikkelvraagstukken van 0 - 100 jaar. Het team kenmerkt zich door de onderlinge verbinding. Iedereen heeft zijn eigen aandachtsgebieden, maar als je hulp nodig hebt dan zijn de collega's er voor je. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een praatje en persoonlijke aandacht. Door het jaar heen organiseren we diverse activiteiten met elkaar.

Dit ben jij

Jij combineert de ambitie om de Zoetermeerse jeugd de beste kansen te geven met een zakelijke en analytische instelling en een hoge mate van zelfsturing. Door jouw goed ontwikkelde sociale vaardigheden onderhoud je makkelijk contact met veel verschillende partijen - van bestuurders tot inwoners - om zo de beste samenwerking tot stand te brengen. Je bent een kei in heldere beleidstukken schrijven en je vindt het leuk om de wethouder Onderwijs van het beste advies te voorzien.

Dit neem je mee

  • Jij beschikt over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
  • Jij hebt ervaring met het schrijven van beleidsstukken
  • Je hebt ervaring met het adviseren van bestuurders
  • Je bent handig of leert snel in het werken met de interne computersystemen

Functie: beleidsmedewerker / projectleider onderwijs Startdatum: 30-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 5247 - 5247 Uren per week: 30 - 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:beleidsmedewerker projectleider
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5247 – 5247
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Meer Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Beleidsmedewerker Projectleider Stichting Meer Zoetermeer 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures