Vacature Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst GDS

Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst GDS in Zoetermeer

Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst Gas Detectie Systemen (GDS)

Vind jij het leuk om klantrelaties op te bouwen en de klanten centraal te zetten en daardoor deze optimaal te bedienen? Heb je daarnaast een passie voor technische producten, lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen

Als Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst stel je (complexe) calculaties en offertes op ten behoeve van stationaire gasdetectiesystemen. Jouw klanten zijn voornamelijk eindgebruikers, advies- en ingenieursbureaus en installatiebedrijven die werkzaam zijn in de (petro)chemische industrie, oil & gas, farmacie, food & beverage en andere marktsegmenten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt contact via de telefoon en de mail. Zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Door het toepassen van gesprekstechnieken, het stellen van de juiste vragen en jouw persoonlijke interesse, weet jij de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen. Op basis van deze informatie adviseer je de klant over onze producten en de werking ervan. Is de klant enthousiast, dan stel je de offerte op of maak je een afspraak voor een product presentatie. Om succesvol te zijn werk je nauw samen met de Accountmanager in de buitendienst..

 • In deze rol ben je zowel commercieel als met de techniek bezig;
 • Je bent niet bezig met koude verkoop, maar echt bezig met het bouwen van klantrelaties;
 • Met onze producten en oplossingen dragen wij bij aan de veiligheid van onze klanten op het werk.

Je komt te werken in een team van twee commerciële collega’s in de binnendienst. In de buitendienst werk je nauw met 2 Accountmanagers samen. De sfeer in het team is open, informeel en collegiaal. Natuurlijk zijn wij resultaatgericht en krijgen wij een kick van een goede verkoop. Werken bij Dräger betekent dat je werkzaam bent bij een internationaal bedrijf dat voorloopt op het gebied van medische- en veiligheidstechnologie. Wist je dat Dräger sinds 1889 producten levert voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens?

Wat wij jou bieden

 • Een marktconform salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een resultaatafhankelijke winstdeling.
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Er wordt een laptop ter beschikking gesteld.
 • Een goede pensioenregeling waarvan wij (conform de CAO in de Metalektro) als werkgever 60% van de pensioenpremie voor onze rekening nemen.
 • 27 vakantiedagen en 13 vrije roosterdagen, op fulltime basis.
 • Een keuze uit 2 collectieve zorgverzekeringen met kortingen.
 • Actieve personeelsvereniging met jaarlijkse activiteiten.
 • Een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.

Wat je mee brengt

Als collega zorg je ervoor dat je inhoudelijk op de hoogte bent van de verschillende technische producten en diensten. Je haalt voldoening uit het verkopen en geeft niet snel op bij het horen van een ‘nee’. Je bent in staat om overzicht te behouden en kan je inleven in de klant.

Om de functie goed te kunnen vervullen zijn er een aantal aandachtspunten. Voor deze rol betekent dat:

 • Minimaal een afgeronde commerciële mbo-4 opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële functie;
 • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en schrift;
 • Technische affiniteit is een must.

Meer over onze organisatie

Bij Dräger werken mensen met verschillende talenten. Iedereen kan zich verder ontwikkelen. Of je nu als professional op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of werkervaring wilt opdoen als starter of stagiair. Dräger is een erkend leerbedrijf en bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen. Elke medewerker is belangrijk voor ons bedrijf. Zonder hun inzet, motivatie en toewijding zouden wij niet zijn wat wij vandaag zijn: een wereldleider in medische en veiligheidstechniek.

Enthousiast geworden?

Ben jij de geschikte kandidaat en ben je enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Vergeet niet een beknopte en pakkende motivatie bij te voegen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Romeo Kenson via onderstaande contactgegevens. Wist je dat je jouw vragen ook per whatsapp kan stellen? Vergeet daarbij niet te vermelden over welke vacature het gaat en voeg jouw Linkedin profiel of CV toe indien mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst GDS
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dräger via romeo.kenson@draeger.com of onbekend. Of bezoek hun website https://werkenbijdraeger.nl/vacatures/drager-nederland/commercieel-technisch-adviseur-binnendienst-gas-detectie-systemen-gds/?jobid=168&pubid=138&apply.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst GDS Dräger 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures