Vacature QA Engineer

QA Engineer in Zoetermeer

Zoetermeer, Nederland R&D

QA Engineer

Breng jij met jouw kennis onze producten naar een hoger niveau? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?
Als Qualitiy Assurance Engineer bij TKH Security rapporteer je aan de R&D manager en voor je je taken uit bij de R&D afdeling. Je maakt deel uit van een Agile-ontwikkelingsteam en speelt een cruciale rol tijdens de ontwikkelingslevenscyclus door ervoor te zorgen dat producten aan bepaalde eisen van kwaliteit en aanvaardbaarheid voldoen. De R&D afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van producten met hoge standaarden en waarde voor onze klanten.

Onze organisatie
TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme elektronische beveiligings-, veiligheids- en parkeersystemen. Met ruim 25 jaar ervaring en door mee te denken met onze klanten bieden wij innovatieve totaaloplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset- en sitebeheer.

Onze organisatie bestaat uit ruim 300 ervaren medewerkers verspreid over 18 kantoren wereldwijd. Wij streven ernaar om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en we willen gebruiksvriendelijke innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de markt, die gemakkelijk te installeren zijn met een focus op creativiteit, flexibiliteit en open architectuur.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau of hoger;
 • Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in een soort gelijke rol;
 • Je hebt ervaring met Python, Robot framework and/or Squish;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord een geschrift.

Ons aanbod

TKH Security biedt je een prachtige groeifunctie bij een groeiende internationale organisatie. Als het profiel van QA Engineer jou past, biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen met een grote mate van eigen sturing en een grote variëteit in werkzaamheden. Verder kun je rekenen op een prettige, collegiale werksfeer, waarin eigen initiatief wordt toegejuicht. Bij een TKH Security arbeidscontract hoort een uitstekend pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden, bestaande uit onder andere:

 • Een laptop;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Pensioenregeling;
 • Ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Borrels op al onze Nederlandse vestigingen;
 • Maandelijkse events;
 • Samen lunchen op kantoor;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Are you interested in this position of

QA EngineerFunctie:qa engineer
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. QA Engineer TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures