Vacature HR Business Partner

HR Business Partner in Waddinxveen

HR Business Partner

Referentienummer: 223300035

Wij zoeken een:

HR Business Partner

In Waddinxveen

Jouw werkzaamheden

Ben jij die leergierige en ambitieuze HR professional met ruime ervaring in recruitment die klaar is voor de volgende stap? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team waarin jij jouw passie voor HR combineert met een strategische visie? Lees dan snel verder! In deze rol start je als HR Business Partner en richt jij je op onze recruitment & onboarding processen in de Benelux. Je kijkt kritisch naar onze werving en (pre)selectie en stelt praktische verbeteringen voor, met als doel het vinden van gedreven en getalenteerde medewerkers die deel willen uitmaken van ons logistieke proces. Je werkt nauw samen met de HR afdelingen en samen met onze afdeling PR & Communicatie bedenk je strategieën voor onze employer branding. Ook neem je alle facetten van onze onboarding processen onder de loep. Jij zorgt er mede voor dat onze nieuwe collega's zich snel thuis voelen bij de Dachser-familie. Al deze werkprocessen moeten worden vertaald naar een digitale oplossing. Begin 2024 starten we met de wereldwijde implementatie van een nieuw HRM systeem. Tijdens dit project, word je begeleid en bijgestaan door een professioneel en internationaal team van Project Managers vanuit ons hoofdkantoor. Wanneer dit implementatieproject eind 2024 afloopt, heb je de organisatie goed leren kennen en gaan we samen plannen maken voor de toekomst. Dit kunnen nieuwe projecten zijn, maar ook een ontwikkeltraject voor een specialisme die past bij jouw interesses, of misschien ben jij wel een toekomstige HR Manager? Onze slogan is niet voor niets: "Move the world. Move your future.

"

Jouw competenties

 • Je beschikt over een afgeronde HRM opleiding op HBO niveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in recruitment;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en bent proactief van aard;
 • Je hebt ervaring met het managen van zowel de interne als externe stakeholders en weet als geen ander hoe je hierin de juiste balans vindt;
 • Je wilt fulltime (40 uur per week) werken en vind het niet erg om fysiek op de werklocatie(s) te zijn.

Wat wij bieden

 • Een functie met ruimte voor initiatief in een sterk groeiend internationaal familiebedrijf;
 • Een gemotiveerd team met leuke collega's en een informele werksfeer;
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en door mee te kijken op andere afdelingen;
 • Salaris op basis van jouw opleiding(en) en (werk)ervaring;
 • Een goede pensioenregeling, standaard 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een 13e maand en uitzicht op een vast contract;
 • Een onboarding-app, die ervoor zorgt dat jij soepel instroomt in onze organisatie;
 • Regelmatig leuke (sport)evenementen, bedrijfsfitnessregeling, korting op je zorgverzekering en altijd vers fruit op de zaak.

Contactpersoon

Een integriteitstest, PPA, WLS, VOG en social media screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met , tel. .
Aan toegestuurde profielen via derden die niet schriftelijk met de HR-afdeling van DACHSER Netherlands B.V. en DACHSER Netherlands Air & Sea Logistics B.V. zijn afgestemd, kunnen geen rechten worden ontleend.
Functie:hr business partner
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dachser via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. HR Business Partner Dachser 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures