Vacature Beginnend Assistent Accountant

Beginnend Assistent Accountant in Aldtsjerk

Beginnend Assistent Accountant

Kom jij ons team versterken?

 • Zevenhuizen

 • Accountancy

 • Van den Accountants

 • 32 - 40 uur

Beginnend Assistent Accountant

Zevenhuizen

Accountancy

Van den Accountants

32 - 40 uur

Ben jij die financiële aanpakker die wij zoeken?

Van den Accountants is opgericht in 1964. We zijn gevestigd op een mooie locatie in Zevenhuizen. Een no-nonsens kantoor dat aan de zijde van haar klanten staat. Dat zijn MKB bedrijven en - ondernemers, non-profitorganisaties, overheidsinstellingen maar zeker ook zzp'ers. Een brede en interessante klantenportefeuille waardoor geen dag hetzelfde is. De werksfeer bij Van den Akker laat zich omschrijven als informeel, open en betrokken. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. We hebben een brede klantenportefeuille wat betekent dat je je volop kunt ontwikkelen en tevens verdiepen in de breedte.

Wat ga je doen?

Je gaat collega's helpen om onze klanten te ontzorgen bij het voeren van hun administratie, het leveren van tussentijdse cijfers, samenstellen van de jaarrekening en met tal van overige financiële en fiscale zaken. En natuurlijk niet vanaf dag een alles tegelijk. Je krijgt de ruimte om het vak stap voor stap in de vingers te krijgen. Maar ook om versneld te leren wanneer je daar aan toe bent.

Je merkt dat je steeds meer verantwoordelijkheid aan kunt door meer ingewikkelde vraagstukken aan te pakken. Zo groei je langzaam maar zeker uit tot een vertrouwde contactpersoon en sparringpartner voor jouw klanten en ontwikkel je je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je vindt het leuk om alles in het werk te stellen om de klant goed van dienst te zijn en bent voor hen vraagbaak en adviseur. Daarnaast ondersteun je de meer ervaren (Assistent) Accountants in hun werk. Werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Verwerken van de gehele financiële administratie van cliënten
 • Het verzorgen van aangiften omzetbelasting
 • Controleren en corrigeren van (sub) administraties
 • Voorbereidende werkzaamheden voor het opstellen van de jaarrekening
 • Het verzorgen van formulieren
 • Zorgdragen dat administratie van cliënten geheel compleet en correct is

Wat bieden we jou

Je komt te werken in een leuk en professioneel team van gemotiveerde collega's. We zijn nuchtere mensen en er wordt op een informele manier met elkaar samengewerkt. We staan voor een zeer persoonlijke dienstverlening richting de klanten. Als beginnend Assistent Accountant krijg je een intensieve begeleiding maar ook volop ruimte om zelfstandig te werk te gaan. Jouw ontwikkeling en groei staan centraal.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een relevante MBO opleiding, HBO accountancy is een extra pre
 • Werkervaring in de praktijk van een accountants- of administratiekantoor is meegenomen, maar wanneer je het accountancy vak in wilt dan kun je bij ons die ervaring ook opdoen
 • Affiniteit met MKB bedrijven
 • Je bent communicatief vaardig, pro actief, klantgericht en een echte teamspeler
 • Verder ben je een enthousiaste, oplossingsgerichte persoon die zijn of haar voldoening haalt uit het zo goed mogelijk van dienst zijn van de klant.


Functie:assistent accountant
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ETL Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Beginnend Assistent Accountant ETL Nederland 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures