Vacature Belastingadviseur

Belastingadviseur in Aldtsjerk

Belastingadviseur

Kom jij ons team versterken?

Belastingadviseur

Zevenhuizen

Belastingadvies

Van den Accountants

32 - 40 uur

Heb jij je RB titel (bijna) behaald? Dan kun je in deze baan je ambities verder waarmaken!

Van den Accountants is opgericht in 1964. We zijn gevestigd op een mooie locatie in Zevenhuizen. Een no-nonsens kantoor dat aan de zijde van haar klanten staat. Dat zijn MKB bedrijven en - ondernemers, non-profitorganisaties, overheidsinstellingen maar zeker ook zzp'ers. Een brede en interessante klantenportefeuille waardoor geen dag hetzelfde is. De werksfeer bij Van den Akker laat zich omschrijven als informeel, open en betrokken. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. We hebben een brede klantenportefeuille wat betekent dat je je volop kunt ontwikkelen en tevens verdiepen in de breedte.

Wat ga je doen?

Je stelt in deze functie zelfstandig (complexe) aangiften omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting op en verzorgd de fiscale jaarrapporten. Je bent aanspreekpunt voor collega's en klanten inzake fiscale aspecten. Vanzelfsprekend draag je zorg voor goede dossiervorming- en beheer. Je onderhoud zelfstandig de contacten met relaties.
Jouw bijdrage is het om mee te denken met klanten over de toekomst en voor hen de risico's en kansen in kaart te brengen. Je adviseert hen op fiscaal gebied en werkt aan een gevarieerd palet van aangiften. Daarnaast geef je adviezen bij bedrijfsopvolging, inclusief fiscale herstructureringen, handel je nalatenschappen af en heb je overleg met de Belastingdienst t.b.v. onze klanten

Wat bieden we jou

Je komt te werken in een leuk en professioneel team van gemotiveerde collega's. We zijn nuchtere mensen en er wordt op een informele manier met elkaar samengewerkt. We staan voor een zeer persoonlijke dienstverlening richting de klanten. Als Belastingadviseur bij Van den Akker ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille en je werk wordt gekenmerkt door een brede dienstverlening, veel eigen verantwoordelijkheid en een plezierig contact met zowel klanten als collega's

Jouw profiel

  • Je hebt je RB titel al behaald of de opleiding bijna afgerond
  • Ervaring in een vergelijkbare rol binnen een accountantskantoor
  • Vakinhoudelijk sterk, dienstverlenend en ondernemend
  • Je hebt ervaring en affiniteit met MKB bedrijven
  • Daarnaast ben je communicatief vaardig en sociaal, pro actief, klantgericht en ben je een echte teamspeler


Functie:belastingadviseur
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ETL Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Belastingadviseur ETL Nederland 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures