Vacature Controller

Controller in Zoetermeer

Controller

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt, produceert en verhandelt Tradinco Instruments een uitgebreid pakket aan innovatieve test, meet en kalibratie producten en diensten voor de industrie. In ons kalibratielaboratorium verzorgen wij (RvA) kalibraties op het gebied van druk, temperatuur en diverse elektrische grootheden.

Wij zijn op zoek naar een:

Controller


teamspeler - betrouwbaar - betrokken - open en eerlijk - respectvol - durf en lef

Jouw opdracht

Als Controller draag jij bij aan de ambitie van Tradinco en vertaal jij deze naar een solide financiële structuur. Je bent in control met een blik naar voren. Je signaleert kansen, legt waar nodig de vinger op de zere plek en realiseert verbetering. Je bent volwaardig MT lid, initieert, denkt en werkt mee aan de strategie en voegt waarde toe waarbij je je niet beperkt tot alleen de financiële aspecten.

Na 1 jaar ben jij de financiële spil voor de organisatie en heb je bijgedragen aan een verdere digitalisering. Je zorgt voor tijdige en correcte financiële verslaglegging en rapportages en voorziet het MT van de benodigde stuurinformatie.

Ambitie

Tradinco Instruments levert, distribueert, repareert en kalibreert hoogwaardige test, meet- en kalibratie-apparatuur en software voor industrie en laboratoria in binnen en buitenland. Wat hen uniek maakt is de specialistische kennis en kunde binnen de organisatie waarmee ze de uitdagingen van de klant vertalen naar de beste oplossing voor de klant.

Tradinco heeft een meerjarenplan en een stevige ambitie om binnen 5 jaar de huidige omzet te verdubbelen. Tradinco maakt onderdeel uit van een Indutrade, een Zweedse multinational waar duurzaamheid vast op de agenda staat.

Cultuur

Tradinco is een stabiele organisatie met een wereldwijd bekende naam met een zeer sterk moederbedrijf. Kennis en service staan voorop, waarbij veel ruimte is voor vrijheid en ontwikkeling. Een prettige werkomgeving is voor Tradinco erg belangrijk. Hun kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, respectvol, open en eerlijk, lef en durf.

Er zijn diverse sociale momenten, georganiseerd en spontaan, uitjes met en zonder partner, borrels en BBQ's. Er is tevens een ruime bedrijfskantine met ruimte voor entertainment: borrelen, een potje poolen, darten en meer.

Groei

Bij Tradinco kan je je ontwikkelen als volwaardig en betrokken MT-lid. Indien jij jouw kennis binnen jouw vakgebied wilt verbreden, bestaat de mogelijkheid om gerichte trainingen en opleidingen te volgen.

Op termijn bestaan er eventueel mogelijkheden voor een additionele rol binnen Indutrade Benelux B.V. als business unit controller, boardmember bij zusterbedrijven en betrokkenheid bij o.a. acquisities.

Voorwaarden

Het kantoor van Tradinco bevindt zich in Zoetermeer. Zij biedt moderne en complete arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een winstdelingsregeling. Ook een telefoon en laptop behoren tot het pakket. Er is ruimte voor lef en durf om innovatief te zijn en jouw strategische visie te presenteren. Affiniteit met de technische branche is een pre en je bent een echte teamplayer!

Wij bieden:

 • Marktconform salaris
 • 13e maand
 • Winstdelingsregeling
 • Goede work-life balance
 • 33 vakantiedagen
 • Veel sociale momenten

Wij vragen:

 • 5-10 jaar relevante werkervaring
 • Proactief
 • Reisafstand <30 km
 • Sparringpartner voor MT
 • Hands-on mentaliteit

Contactinformatie

Bezoekadres
Radonstraat 250
2718 TB Zoetermeer

Contactinformatie

Bezoekadres
Radonstraat 250
2718 TB Zoetermeer


Functie:controller
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tradinco Instruments via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Controller Tradinco Instruments 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures