Vacature Belastingconsulent

Belastingconsulent in Zoetermeer

Uw aangifte inkomstenbelasting 2022 nog niet gedaan?

Dan krijgt u binnenkort een herinnering en wacht u nog langer dan volgt er nog een aanmaning. Zolang u de aanmaning nog niet heeft ontvangen kunnen wij als belastingconsulent door verlengd uitstel aan te vragen de aangifte voor u verzorgen, zelfs indien nodig tot 1 mei 2024. Dient u na ontvangst van een aanmaning de aangifte niet tijdig in dan volgt er een verzuimboete van minimaal € 385, die kan oplopen tot € 5.514 als u vaker verzuimt heeft.

Aangifte inkomstenbelasting 2022

Ook in deze onzekere tijd willen wij graag voor u op deskundige en betrokken wijze uw belastingaangifte verzorgen. Dit doen wij al meer dan 20 jaar voor particulieren, ZZP-ers en MKB-ondernemers.

Naast de aangifte besteden wij aandacht aan mogelijke rechten op toeslagen. Ook wordt een voorlopige aanslag 2023 onder de loep genomen. Dit alles met het doel om op fiscaal gebied rust en duidelijkheid te creëren en er uiteraard voor te zorgen dat u zo min mogelijk belasting hoeft te betalen of anders gezegd u zoveel mogelijk terugkrijgt.

Wat doen wij voor Particulieren?

Wat doen wij voor ZZP-ers en MKB-ondernemers?

Startersbegeleiding, Ontwerpen factuur, Facturatie, Verzorgen/controleren van uw (online) administratie / boekhouding, Verzorgen BTW aangifte, Salarisadministratie, (Tussentijdse) rapportages, Jaarrekeningen, Kredietaanvragen, Prognoses en nog veel meer…

Over ons

Bent u op zoek naar administratieve en fiscale rust en duidelijkheid? Fidelis is een laagdrempelig, betrokken, no-nonsense administratiekantoor en staat vanuit vestigingen in Zoetermeer en Putten klaar voor ZZP-ers, MKB-ondernemers en Particulieren.

Iedereen heeft te maken met administratie en belastingen. Ons streven is om u op een begrijpelijke en betaalbare manier te begeleiden en te adviseren, waardoor ook u die administratieve en fiscale rust en duidelijkheid gaat ervaren.

Een persoonlijke benadering en het leveren van kwaliteit zijn de 2 belangrijkste pijlers waarop onze dienstverlening rust. Het waarborgen van uw privacy is daarbij vanzelfsprekend.

De persoonlijke benadering geeft ons een goed beeld van uw privé situatie en uw bedrijf. Het stelt ons in staat om u deskundig te adviseren en werkzaamheden op elkaars wensen af te stemmen. Zoveel mogelijk samenwerken is daarbij een belangrijk uitgangspunt,

De focus op kwaliteit vindt u terug in het gekwalificeerd lidmaatschap van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in onze branche. Een kantoor als het onze met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Aad Snijders en team


Zoetermeer
Oosterheemplein 154
2721 NB Zoetermeer
Tel.:


Functie:belastingconsulent
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FIDELIS Administratie & Belastingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Belastingconsulent FIDELIS Administratie & Belastingen 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures