Vacature Bedrijfsleider

Bedrijfsleider in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 09-02-2024

Bedrijfsleider in Berkel en Rodenrijs

Leuk dat je interesse hebt om te werken bij De Hypotheker!


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren voor "Bedrijfsleider Berkel en Rodenrijs"

Werken bij De Hypotheker betekent dat je elke dag bijdraagt aan een onbezorgd leven voor onze (potentiële) klanten én dat je continu werkt aan je eigen ontwikkeling. Jij en je ambitie krijgen veel ruimte en vrijheid. Maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk voor ons. Samen werken we elke dag aan het verder verbeteren van onze dienstverlening en jouw kwaliteiten. Dat doen we met elkaar, want jazeker, samen zijn wij De Hypotheker!

Wat beteken jij voor jouw klant en collega's?

Als bedrijfsleider ben je medeverantwoordelijk voor het vestigingsmanagement. Denk aan het opstellen en uitvoeren van het jaarplan en het monitoren en optimaliseren van werkprocessen op de vestiging. Je geeft leiding aan het team en met jouw enthousiasme motiveer je het team naar resultaat en groei. Daarnaast lever jij servicegericht, inhoudelijk en deskundig advies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant écht behoefte aan heeft, is een belangrijk onderdeel van jouw rol.
Met jouw communicatieve vaardigheden, langetermijnvisie en enthousiasme weet jij het team te motiveren samen resultaat te behalen: samen gaan jullie voor groei!

 • Jouw kracht: complexe vraagstukken begrijpelijk maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Jouw advies is precies waar je klant behoefte aan heeft.
 • Maar ook: met jouw (minimaal drie jaar) ervaring, communicatieve en coachende vaardigheden weet jij het beste uit jouw team te halen in een sterk concurrerende markt.
 • Ook heb je ervaring in het geven van (onafhankelijk) financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor.
 • Doordat je denkt in kansen en deze omzet naar acties voor groei, is jouw team succesvol en continu in beweging.
 • Met jouw langetermijnvisie bekommer je je om de toekomst van jouw klanten, jouw vestiging en jouw team - en uiteraard van de formule van De Hypotheker.
 • Daarnaast ben jij natuurlijk in het bezit van de (geldige) diploma's die nodig zijn voor jouw Wft-bekwaamheid, voor een écht deskundig advies aan de klant.

Wat levert het jou op?

Natuurlijk mag je een marktconform salaris verwachten. We vertellen je tijdens een kennismakingsgesprek alles over salaris, vrije dagen en je werkzaamheden. Ons aanbod is afhankelijk van jouw ervaring en de vestiging waar je gaat werken. Wat we wel alvast met je kunnen delen: we willen graag dat jij, op jouw manier, succesvol en blij bent. Daarom doen we elke dag ons best voor jouw werkplezier en ontwikkeling. Zo organiseren we regelmatig gezellige borrels en zorgen we met onze Summer Camp en Hypotheker Academie dat je kan blijven leren. Elke dag. Daarnaast krijg je er een uitgebreid (landelijk) netwerk van de allerleukste collega's bij.

Over De Hypotheker Berkel en Rodenrijs
We hechten als marktleider veel waarde aan het vertrouwen dat meer dan een miljoen klanten al jaren in ons heeft. Onze kernwaarden lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen geven ons het karakter waar we trots op zijn. Samen met 800 collega's op 180 vestigingen werken we elke dag aan het verbeteren van onze kwaliteit en service. We zijn ambitieus en willen blijven groeien. Maatschappelijk zijn we betrokken en steunen we het Oranje Fonds.

Werken bij onze vestiging betekent elke dag met veel plezier werken aan je eigen ontwikkeling en blije klanten.

De vestiging is onderdeel van een groep Hypotheker vestigingen in de regio, dat vergroot jouw mogelijkheden op ontwikkeling en afwisseling in je werkzaamheden.

Teamgevoel vinden wij heel belangrijk, dus dat je bereid bent om elkaar te helpen en een stapje extra te zetten als dat nodig is voor je collega's!

Wie kan jou het beste vertellen hoe het is om te werken bij De Hypotheker? Jazeker, jouw potentiële collega's! Hier delen zij graag hun ervaringen met jou.

Titel: Bedrijfsleider Berkel en Rodenrijs

Locatie: Kerkstraat 26, 2651 CE, Berkel en Rodenrijs

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Opleidingsniveau: MBO+/HBO


Functie: bedrijfsleider Startdatum: 31-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Bedrijfsleider De Hypothekers Associatie 31-01-2024


Functie:bedrijfsleider
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hypothekers Associatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Bedrijfsleider De Hypothekers Associatie 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures