Vacature Opleider

Opleider in Zoetermeer

Als de opleider van en voor de bouw zijn wij doorlopend bezig om onze opleidingen door te ontwikkelen. Wij benutten daarbij graag jouw kennis en kunde om de inhoud van onze opleidingen te optimaliseren en goed sluitend te houden op de actualiteit en dagelijkse praktijk van de bouw en infra. Denk daarom mee over de inhoud van onze opleidingen, samen met andere specialisten uit de branche.

Naast dat het natuurlijk interessant is om mee te denken over onze cursussen en opleidingen, kom je in contact met andere specialisten uit de branche. Ook bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante kennissessies, om ook jouw eigen kennis en ontwikkeling een boost te geven.

Vakgebieden

We hebben experts nodig in de Infra en B&U voor de specifieke vakgebieden:

  • Calculatie en kostendeskundigheid
  • Projectvoorbereiding
  • Projectmanagement
  • Projectuitvoering in de realisatiefase
  • Grond-, weg- en waterbouw
  • Ondergrondse netwerken
  • Warmtenetten

De expertgroepen komen ongeveer 2 tot 3 keer per jaar bij elkaar om kennis en kunde te delen en van gedachte te wisselen.

Heb je interesse om deel te nemen aan een van onze expertgroepen?Functie:opleider
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BOB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Opleider BOB 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures