Vacature Connect EAB

Connect EAB in Zoetermeer

Bleiswijkseweg 37 R, 2712 PB Zoetermeer

  • Onze oplossingen
  • Werken bij

    1

Floriday | Connect EAB

Royal FloraHolland werkt hard aan de adoptie van Floriday. Als softwareleverancier is SDF actief betrokken bij de ontwikkelingen binnen Floriday. De transitie is essentieel voor een duurzame oplossing en een verdere digitalisering van de sector. SDF helpt u deze transitie door.

Voordelen

Er wordt door Floraholland definitief afscheid genomen van de Connect EAB. Handmatige orders worden inmiddels ook via Floriday afgehandeld middels de oplossing Salesflow (de ordermodules) van SDF. U profiteert hiermee direct van meer handelsmogelijkheden en krijgt meer inzicht in de leveringen die worden afgehandeld. Een SDF-klant geeft aan: "De orderverwerking via de Floriday API gaat sneller, voorkomt tijdrovende fouten én levert ons nieuwe klanten op.

"

De afhandeling van klokhandel wordt inmiddels ook afgehandeld via Floriday. De laatste versie van Salesflow, versie 231 is hierop aangesloten. Zorgt u er daarom voor dat u tijdig overstapt op de uitgebreide Floriday module van SDF Software.

Het is belangrijk dat u zich voorbereidt door:

  • Check of u versie 231 al heeft, zo niet dan plannen wij een installatie voor u in (middels of via onze portal).
  • Uw artikelcodes na te lopen op compleetheid (Beladingsschema, gekoppelde klanten bij klantspecifieke artikelen, minimaal 1 gekoppelde foto bij alle artikelen die u via Floriday (en dus ook klok) verkoopt.
  • Uw aflevergegevens per klant volledig te maken, bij elke klant moet een geldige afzetwijze en corresponderend afleveradres zijn ingevuld.
  • In uw CRM (klantbeheer) checken of de koper GLN nog correspondeert met het kopernummer volgens de tabel achter het vergrootglaasje bij GLN code. Gezien dit veel naloopwerk is, in ieder geval het verzoek dit voor uw top 30 klanten te checken. Fouten hierin kunnen enkel zijn ontstaan door handmatige aanpassingen van het kopernummer in het CRM in SDF.

Voor het update/ implementatie-bezoek nemen wij contact met u op en komen wij bij u langs.

Uiteraard kunt u ook met vragen en/of opmerkingen bij Floriday terecht. Neem contact op met het Support team via of .Functie:connect eab
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SDF Horti Software via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Connect EAB SDF Horti Software 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures