Vacature Boekhouder

Boekhouder in Bleiswijk

Ervaren Boekhouder

Door toenemende groei zijn we bij Syfers op zoek naar nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij ruimte voor een ervaren boekhouder die het leuk vindt om veel contact te hebben met onze klanten. Je helpt ondernemers hun financiële administratie op orde te krijgen. Of je nu een klein beetje ervaring hebt of hier juist heel er goed in bent én je hebt behoefte aan een nieuwe leuke, afwisselende, inspirerende werkomgeving stuur ons dan een berichtje en wie weet ben jij onze nieuwe collega!

In deze rol bedien je een eigen klantenportefeuille waarbij je nieuwe klanten onboard, bestaande klanten helpt bij vragen en ervoor zorgt dat hun financiële administratie up-to-date is. Het is handig dat je goed overweg kunt met software (we werken veel met Basecone, Twinfield, Exact Online, Excel en Power BI). Het contact met de klant is veelal per e-mail, online of telefonisch. Het is dan ook belangrijk dat je hier plezier in hebt, snel kunt schakelen en in staat bent om je eigen werk goed te managen. Een boekhoudkundige opleiding of een aantal jaren relevante werkervaring is ook een belangrijke voorwaarde om een snelle start te kunnen maken in deze rol. Maar ook wanneer je het bijvoorbeeld leuk vindt om maandelijkse afsluitwerkzaamheden te doen, fiscale aangiften te verzorgen en/of ook jaarrekeningen zelfstandig op te stellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Het kan allemaal!

Ons kantoor is state-of-the-art, centraal gelegen in Zoetermeer. Met de auto ca. 25 minuten vanuit Rotterdam/Den Haag/Gouda, en ook via OV uitstekend bereikbaar. Naast een goede werkplek met een snelle laptop en 2 schermen, is er ook ruimte en tijd voor ontspanning met een eigen bar (met regelmatig borrels), een gamingroom en een eigen fitnessruimte (24/7 bereikbaar). We hebben fulltime vacatures, maar parttime werken is eveneens mogelijk. Deels thuiswerken is mogelijk, al vinden wij het leuker en gezelliger wanneer je naar kantoor komt.

Als er meer geschikte kandidaten zijn, dan hebben we eventueel ook ruimte om meer mensen aan te nemen. (Recruiter). Bellen kan natuurlijk ook, je kunt bereiken op: .

Functie eisen

 • Hbo werk- denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring op een accountants- of administratiekantoor
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Affiniteit met automatisering

Wat bieden wij

 • Salaris: €2.800,00 - €4.000,00 per maand
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget
 • Reiskostenvergoeding

Vragen over onze dienstverlening?

U kunt ons bereiken op:Functie:boekhouder
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syfers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Boekhouder Syfers 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures