Vacature Accountant

Accountant in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 19-02-2024

Accountant in Zoetermeer

Kom jij bij ons karaktervolle, nuchtere en betrokken mkb-kantoor werken als Accountant?

Zoetermeer | 24 - 40 uur | Afgeronde AA opleiding

Waar jij blij van wordt

✓ Snel de zekerheid van een vast contract
✓ Jij werkt in jouw expertisegebied, met een portfolio dat bij jou past
✓ Een uitstekende werkplek met zit-sta bureaus, goede pc's én goede bureaustoelen
✓ Wil je thuiswerken? Wij zorgen er voor dat ook jouw thuiswerkplek goed geregeld is
✓ Vaktechnische uitdagingen én trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen
✓ Geen overwerkcultuur, dus een uitstekende werk-privé balans
✓ Een ervaren accountantskantoor dat is aangesloten bij het RB, SRA, NBA en Auxilium Adviesgroep
✓ Overige arbeidsvoorwaarden bepalen we samen met jou, zodat jij een perfect passend contract krijgt!

Waar wij blij van worden:

✓ Wo/hbo Accountancy
✓ Je bent analytisch, collegiaal en secuur
✓ Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring
✓ Je deelt graag je kennis en draagt bij aan de ontwikkeling van collega's


Kom vanuit jouw expertise bij ons groeien én jouw eigen portfolio met klanten die bij jou passen bedienen

K+M Adviserende Accountants is een lokaal accountantskantoor in Zoetermeer. Niet zomaar een kantoor, maar een kantoor met karakter . Wij werken met 15 medewerkers die sterk in - en enthousiast voor - hun vak zijn. K+M Adviserende Accountants adviseert over een breed scala aan onderwerpen. Of het nu gaat over fiscale zaken, vermogensoverdracht, de afwikkeling van erfenissen, pensioenopbouw, bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven of heeft een klant plannen om met het bedrijf over de grens te gaan? Dankzij onze internationale contacten kunnen wij hier goed in begeleiden.

Bij K+M Adviserende Accountants heb jij als Accountant een baan die oprecht aansluit op jouw ambities, competenties en wensen. Vanuit jouw expertise én gewenst groeipad ondersteun je de klanten die écht bij jou passen. In jouw functie zal je naast fiscale dienstverlening en jaarrekeningen ook gaan werken aan bijzondere opdrachten zoals financieringsaanvragen, financiële planning en overnametrajecten. Kortom: een zelfstandige functie met een eigen portfolio , maar waar er altijd ruimte is om te sparren met collega's.

Als beloning voor jouwe expertise krijg jij onder andere; zo snel mogelijk de zekerheid van een vast contract , jouw eigen portfolio met klanten die écht bij jou passen, een uitstekende werkplek (ook als dit je thuiswerkplek is), vaktechnische uitdagingen én trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen en specialiseren én kom je te werken binnen ons team van ervaren specialisten die voor elkaar klaar staan als dat nodig is. De rest van de arbeidsvoorwaarden? Die kleuren we samen in, zodat dit naadloos aansluit op jouw wensen en ervaring.

Benieuwd naar het werk bij K+M, de mogelijkheden of heb je een andere vraag?

Stuur nu een bericht naar

Zo ziet jouw dag eruit

08:30 Na een kop koffie en een praatje met collega's, neem je plaats achter je computer om je mail te checken. 09:00 Overleg met collega accountants, even sparren over een fiscale uitdaging die zich heeft voorgedaan. 10:00 Je gaat even zitten met een junior accountant voor een review van zijn werk. 11:00 Aan de slag met het samenstellen van de jaarrekening van een grote webshop in luxe artikelen. 12:30 Tijdens de lunch even lekker bijpraten over elkaars interesses. 13:00 Inmiddels is de mail weer aardig vol gelopen, je beantwoordt even wat vragen van klanten. 15:00 Vaktechnisch overleg met collega's over de veranderingen in de regelgeving. 17:00 De dag is omgevlogen. Voordat je naar huis gaat, bel je nog even de notaris en de bank om te checken of alle werkzaamheden betreffende een overname die je onder je hoede hebt op schema lopen.

✓ Gezellige en informele werksfeer met veel leuke personeelsuitjes. Om de beurt worden er door de werknemers leuke uitjes georganiseerd zoals naar het casino of ontsnappen uit een escaperoom. Oh trouwens, de jaarlijkse haringparty met de ondernemersvereniging is ook altijd een succes!

✓ Werken in jouw expertisegebied

✓ Werken bij een bedrijf dat is aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs), SRA, NBA en Auxilium adviesgroep.

✓ Marktconform salaris en snel uitzicht op een vast contract.

✓ Een à la carte arbeidsvoorwaardenpakket.

✓ Bij K+M kleur je, in overleg, je eigen functie in.

✓ Een eigen portfolio, dat bij jou past, met enorme diversiteit in klanten. Van medisch/ICT tot de bouw, voornamelijk in de regio.

✓ Ten minste een afgeronde AA opleiding met drie jaar relevante werkervaring.

✓ Fiscale kennis is een pré.

✓ Je deelt graag je kennis en draagt zo bij aan de ontwikkeling van je (junior) collega's. Ook je fouten deel je graag en deze zie je als leerpunten, er is zeker geen sprake van een afrekencultuur.

✓ Je neemt je verantwoordelijkheid waar nodig.

✓ Onze klanten behandel je zoals je zelf behandeld wilt worden. Met jouw inlevingsvermogen de klant feilloos aanvoelen, dat kan jij!

✓ Jij werkt stipt en accuraat, bent representatief, collegiaal en eerlijk én hebt humor!

Kom je met ons kennismaken?


Functie: accountant Startdatum: 18-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 24 - 40

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Accountant K+M Accountants 18-02-2024


Functie:accountant
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met K+M Accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Accountant K+M Accountants 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures