Vacature Nieuwe Penningmeester

Nieuwe Penningmeester in Zoetermeer

Bericht navigatie

Buurtvereniging Seghwaert Op Dreef zoekt een nieuwe penningmeester, in april zal de huidige penningmeester na twee jaar deze functie vervult te hebben tijdens de jaarlijkse ALV stoppen.

Seghwaert Op Dreef is een bloeiende vereniging met steeds meer leden en activiteiten. Voor een overzicht verwijs ik naar de site: www.seghwaertopdreef.nl

Wij beschikken over het geavanceerde en geïntegreerde boekhoudsysteem e-Captain. (boekhouding, ledenadministratie en barregistratie). Onze begroting voor 2024 bedraagt ca. € 200.000,-

Je maakt deel uit van een slagvaardig en compact bestuur van 3 leden, met daaromheen een aantal adviseurs, waaronder een financieel deskundige. Wij vergaderen één maal in de twee weken.

Bovendien streven we naar uitbreiding van het bestuur, zodat we de vele taken over meerdere mensen verdeeld kunnen worden.

Gaardedreef 189
2723 AZ Zoetermeer
tel.:
Zalen planning: tel.:
KvK nr. 404.13.660
Mail:Functie:nieuwe penningmeester
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:15432 – 15432
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Buurtvereniging Seghwaert Op Dreef via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Nieuwe Penningmeester Buurtvereniging Seghwaert Op Dreef 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures