Vacature Allround HR Medewerker

Allround HR Medewerker in Bleiswijk

Allround HR Medewerker (tijdelijk - 6/9 maanden)

Facetlaan 6 - Bleiswijk

HBO, MBO

HR

Servicecentrum

Allround HR Medewerker (tijdelijk - 6/9 maanden)

Facetlaan 6 - Bleiswijk

HR

HBO, MBO

Servicecentrum

Je vindt het heerlijk om de hele dag met mensen samen te werken en je steentje bij te dragen aan diverse HR projecten en administratieve werkzaamheden. Vanwege de tijdelijke afwezigheid van een aantal collega's zal jij gedurende 6 tot 9 maanden een belangrijke bijdrage leveren op de afdeling HR. Hoe druk het ook is, juist de diversiteit van mensen, werkzaamheden en het ondersteunen van je collega's geeft je veel voldoening en daar ben je trots op. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als Allround HR Medewerker

Je takenpakket is zeer divers. Zo ondersteun je meerdere HR Business Partners met administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsvoorstellen, vlootschouwen en (management) informatie en rapportages. Naast het ondersteunen van de HR Business Partners werk je mee aan projecten, zoals het jaarlijkse medewerkerstevredenheid onderzoek en het opzetten van wervingscampagnes, door fotoshoots zal organiseren voor het werkgeversmerk van Hoogvliet.

In april gaat een fijne collega van het team Opleiding en Ontwikkeling met verlof en zal je bezig zijn met een zorgvuldige opleidingsadministratie en het coördineren van trainingen op locatie.

Zoals je leest, zal elke dag anders zijn! Je speelt een belangrijke rol voor ons HR team wat bestaat uit HR-businesspartners en verschillende experts. De opdracht biedt je de mogelijkheid om brede ervaring binnen het vakgebied van HR op te doen en dit is een mooie toevoeging om straks de stap te maken naar HR Business Partner.

Dit breng je mee als allround HR Medewerker tijdelijk

  • Mbo of hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen het HR-vak en je wil je verbreden;
  • Je werkt gestructureerd en houdt van afwisseling;
  • Ervaring met AFAS is een pré;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 6-9 maanden.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving, maar ook:

  • Een salaris van €2300 tot €3000 per maand afhankelijk van ervaring, kennis en opleiding;
  • Gratis toegang tot de sportschool op ons servicecentrum;
  • Korting op verzekeringen.


Functie:hr medewerker
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2300 – 3000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Allround HR Medewerker Hoogvliet Supermarkten 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures