Vacature Accurate Collega

Accurate Collega in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Bekijk hieronder de openstaande vacatures! Is er een vacature voor jou bij, dan komen wij graag met jou in contact!

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Financieel / Administratief Medewerker? Wij zijn een gezellig, hecht maar ook serieus team dat op zoek is naar een accurate collega om ons team te versterken. Als Financieel / Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve taken.

Als Financieel / Administratief Medewerker werk je zelfstandig en in teamverband, waarbij jouw organisatorische vaardigheden en oog voor detail van groot belang zijn. Als je 3 jaar ervaring hebt als Financieel / Administratief Medewerker en een afgeronde passende MBO diploma hebt, gaan we graag met je in gesprek.

Wat ga je doen?

In deze functie als Financieel / Administratief Medewerker ga je zorgvuldig om met documentatie, voer je gegevens nauwkeurig in en beheer de planning van lopende dossiers. Je bent verantwoordelijk voor het maken, controleren en verwerken van de facturen inclusief BTW controles. Het beheren van openstaande posten en terugkoppeling hiervan. Alsook beheren van de facturen mailbox. Daarnaast ben je samen met andere collega's het eerste aanspreekpunt voor de klant. Voor deze werkzaamheden zijn goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vereist. Als je ook nog redelijk tot goed de Duitse taal beheerst heb je een streepje voor, maar dit is zeker geen vereiste.

Functie eisen

 • Ca. 20 uur per week beschikbaar, dagen en tijden in overleg;
 • Werkervaring als financieel / administratief medewerker;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goede vaardigheid en/of ervaring met een financieel software programma of bereid zijn dit te leren (wij werken met Asperion en Exact online)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris: € 1.550 - € 2.000 per maand obv 20 uur
 • Bonusregeling
 • Afwisselend en uitdagend takenpakket, geen dag is hetzelfde
 • Gezellige en informele sfeer
 • Uitzicht op een vaste baan
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen obv 40 uur
 • Opleidingsmogelijkheden

Wie zijn wij?

Boxcomplex is een projectontwikkelaar in bedrijfsunits door het hele land. Naast de projectontwikkeling wordt er binnen Boxcomplex ook gezorgd voor de verhuur en verkoop van onze bedrijfsunits. Inmiddels hebben wij bijna 25 parken gerealiseerd en hebben wij nog behoorlijk wat projecten in de pipeline zitten. Binnen ons team hangt er een gezellige sfeer waar hard gewerkt wordt, maar er wordt ook genoeg tijd vrijgemaakt voor leuke dingen zoals Kerstlunch, bedrijfsuitjes, overnachten bij opleveringen en etentjes.

Wij zien je sollicitatiebrief, voorzien van foto, graag per mail tegemoet. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature kan je contact opnemen met

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Verwacht aantal uur: 20 - 24 per week

Secundaire arbeidsvoorwaarden:Functie:collega
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1550 – 2000
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boxcomplex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Accurate Collega Boxcomplex 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures