Vacature Administratief en Secretarieel Medewerker

Administratief en Secretarieel Medewerker in Zoetermeer

Werken bij digiGO

Word jij de nieuwe administratieve spil van ons officemanagementteam bij digiGO?

Houd jij van organiseren, structuren en orde op zaken stellen binnen een administratieve en secretariële omgeving? Heb je een klantgerichte houding, werk je nauwkeurig en accuraat en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze baan je op het lijf geschreven en komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een professioneel officemanagementteam bestaande uit een officemanager en een managementassistent. Je hebt een eigen takenpakket en alle collega's binnen digiGO leunen op jou en jouw team wat betreft secretariële en administratieve ondersteuning. Je houdt je o.a. bezig met:

 • Administratieve en secretariële ondersteuning bieden aan diverse collega's, waaronder de twee directe collega's in je team;
 • Facilitaire ondersteuning verzorgen zoals zaalreserveringen, afspraken plannen, offertes opvragen voor locaties;
 • Interne bijeenkomsten organiseren;
 • Ondersteuning van drie lijnmanagers;
 • On- en offboarding van nieuwe of vertrekkende (deels ingehuurde) collega's;
 • Bijhouden CRM;
 • Deelnemersadministratie van trainingen, community's, enz.
 • Eerstelijns aanspreekpunt voor ICT-vragen.

Wat breng jij?

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Aantoonbare werkervaring op secretarieel en administratief vlak
 • Proactief, nauwkeurig en resultaatgericht
 • Goed kunnen samenwerken en prima communicatieve vaardigheden

Wie zijn wij?

Opdrachtgever van digiGO is de Bouwdigitaliseringsraad . Hierin zijn vanuit de hele keten in de gebouwde omgeving alle partijen vertegenwoordigd. Samen hebben zij een uitvoeringsagenda voor digiGO bepaald en monitoren zij de voortgang van de hierboven genoemde activiteiten. Financiering vindt plaats vanuit overheid, subsidies en vanuit de sector zelf.

Het digiGO platform is voor alle relevante bedrijven uit de sector, de overheid en de onderwijswereld toegankelijk via lopende programma's en projecten, events en communicatie. Als een spin in het web vervullen we een 'clubhuis' functie voor iedereen die graag wil digitaliseren, van bestuur en directie tot uitvoering. Dat betekent veel ambitie, veel dynamiek en beweging, en slimme, enthousiaste collega's.

Wat bieden wij?

Een plek in een enthousiast, professioneel officemanagementteam met ervaren collega's waarvan jij veel kunt leren. Een dynamische en missie gedreven werkomgeving met bevlogen collega's. We zoeken een collega die beschikbaar is voor 32 uur per week. Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Onze werkomgeving is het Bouwhuis in Zoetermeer. Salaris indicatie: € 3.000 - € 3.500 voor een 40-urige werkweek.

Interesse?

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact op met ( of ) of stuur je CV en motivatie naar .

Functie:secretarieel administratief medewerker
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting digiGO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Administratief en Secretarieel Medewerker Stichting digiGO 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures