Vacature Medewerker

Medewerker in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 08-01-2024

Medewerker in Zoetermeer

Medewerker Reclamaties

( Zoetermeer )

Vanaf €2.600 - €3.100 bruto p/m

Goede pensioenregeling

Vanaf €2.600 - €3.100 bruto p/m

Goede pensioenregeling

Wat heb je nodig?

  • Afgeronde mbo(+)-opleiding
  • Kennis van operationele logistieke processen
  • Kennis van en ervaring met warehouse en ERP-systemen is een pre
  • Communicatief sterk en administratief goed onderlegd

Rexel is dé groothandel voor de installatiemarkt.
We hebben voor de professionele installateur
een breed assortiment.

In het assortiment hebben we bijvoorbeeld verlichting, schakelmateriaal en kabels. In duurzaamheid groeien we hard met laadstations, zonnepanelen en warmtepompen. Rexel is dan ook dé partner in de energietransitie, samen werken we aan 100% duurzaam. Opvallend zijn de hoge werknemerstevredenheid en de lange dienstverbanden van gemiddeld 13 jaar.

Als Medewerker Reclamaties bij Rexel ben je verantwoordelijk voor het proces rondom manco's, reclamaties en overige kwaliteitsafwijkingen ten aanzien van de leveringen. Wanneer goederen beschadigd of niet juist binnenkomen, zorg jij ervoor, dat dit op de juiste manier opgepakt en afgehandeld wordt. Hiervoor heb je nauw contact met het distributiecentrum, de Inkoopafdeling en verschillende leveranciers. In samenwerking met de financiële afdeling heb je ook een rol bij de afwikkeling van eventuele factuurverschillen.

Je verwerkt alle informatie rondom de reclamatie-afhandeling in het ERP-systeem. Ook verzorg je de reclamatie rapportages. Wanneer je een afwijking of manco behandeld hebt, informeer je diverse betrokkenen, zoals: Logistiek Inkopers, Product Managers, Teamleiders DC etc. over de verdere opvolging. Dit doe je op basis van MS Outlook. Ook heb je regelmatig contact met de verkoopvestigingen, de Financiële Administratie en de afdeling Inkomende Goederen.

Samen met de Logistiek Inkopers, Medewerkers Voorraadbeheer en Orderbevestigingsmedewerker vorm je team Voorraadbeheer. Je rapporteert aan de Manager Voorraadbeheer

Lijkt jou dit interessant?


zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de volgende stappen te bespreken.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kan je natuurlijk ook direct met contact opnemen:


Solliciteer voor: Medewerker Reclamaties


Functie: medewerker Startdatum: 07-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2600 - 3100 Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rexel Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Medewerker Rexel Nederland 07-01-2024


Functie:medewerker
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3100
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rexel Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Medewerker Rexel Nederland 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures