Vacature Administratief Medewerker Branblusmiddelen

Administratief Medewerker Branblusmiddelen in Zoetermeer

Ben je in het bezit van een afgeronde administratieve of commerciële mbo-4 opleiding en ben jij administratief goed onderlegd? Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het beheer van de verkoop en de verwerking van orders en facturen. Wil jij hier een actieve bijdrage leveren? Ga dan deze uitdaging bij ons aan!

Wij maken je er graag op attent dat deze functie per 1 mei 2024 onder Unica Fire Detection B.V. komt te vallen. De business unit Fire & Gas van Dräger Nederland wordt namelijk per 1 mei overgedragen aan Unica.

Wat jij gaat doen

Als Administratief medewerker brandblusmiddelen beheer je onze administratieve processen en ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, zoals het correct verwerken van de verkooporders en facturen. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de service administratie voor brandblusmiddelen. Samen de met collega’s binnen deze afdeling verzorg je de verkopende ondersteunende activiteiten voor de business unit Fire & Gas. Wij zetten onze klanten centraal bij alles wat we doen.

Je komt te werken op een gezamenlijke afdeling die bestaat uit 10 collega’s. Het team bestaat uit 3 collega's in totaal. De sfeer binnen het team is open, informeel en collegiaal. Wij houden ervan wanneer alles op orde is en correct is verwerkt.

Wat wij jou bieden

We zijn een familiebedrijf en dat zie je terug in de korte lijnen en de informele samenwerking met elkaar.

Als werkgever mag je van ons goede arbeidsvoorwaarden verwachten. Voor deze rol betekent dat:

 • Een marktconform salaris (op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding);
 • Een aantrekkelijke tekenbonus van € 2.000,- bruto. De helft van de bonus wordt uitbetaald als je één jaar in dienst bent. Ben je na twee jaar nog in dienst, dan ontvang je ook de andere helft;
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een resultaatafhankelijke winstdeling;
 • Er wordt een laptop ter beschikking gesteld;
 • Een goede pensioenregeling waarvan wij (conform de CAO in de Metalektro) als werkgever 60% van de pensioenpremie voor onze rekening nemen;
 • 27 vakantiedagen en 13 vrije roosterdagen, op fulltime basis;
 • Een keuze uit 2 collectieve zorgverzekeringen met kortingen;
 • Actieve personeelsvereniging met jaarlijkse activiteiten.

Wat je mee brengt

Als collega ben je gedreven, nauwkeurig en kun je goed samenwerken met andere collega’s. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je secuur in het afhandelen van administratieve taken.

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Om de functie goed te kunnen vervullen zijn er een aantal aandachtspunten:

 • Minimaal een afgeronde administratieve of commerciële mbo-4 opleiding (of vergelijkbaar);
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare administratieve functie;
 • Basiskennis van de Engelse taal.

Enthousiast geworden?

Ben jij de geschikte kandidaat en ben je enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Vergeet niet een beknopte en pakkende motivatie bij te voegen.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Romeo Kenson via onderstaande contactgegevens. Daarnaast maakt een digitaal assesment onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Wist je dat je jouw vragen ook per whatsapp kan stellen? Vergeet daarbij niet te vermelden over welke vacature het gaat en voeg jouw Linkedin profiel of CV toe indien mogelijk.Functie:Administratief Medewerker Branblusmiddelen
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dräger via RKenson@draeger.mail.carerix.net of 6641330029. Of bezoek hun website https://werkenbijdraeger.nl/vacatures/drager-nederland/administratief-medewerker-binnendienst-bbm/?jobid=182&pubid=151.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Administratief Medewerker Branblusmiddelen Dräger 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures