Vacature Traffic Medewerker Services

Traffic Medewerker Services in Zoetermeer

Traffic Medewerker Services

32-37,5 uur per week

Houd jij van het ondersteunen op commercieel gebied en ben je een ster in het uitvoeren van administratieve processen? Lees dan snel verder, want wellicht is deze functie wat voor jou en help je ons mee vooruitgang te boeken!

Je houdt je o.a. bezig met …

… het zelfstandig uitvoeren van de administratieve processen. Hierbij kan je denken aan het behandelen van facturen, het opstellen van opdrachtbeschrijvingen, maar ook handel je klachten en vragen af van klanten op grafisch gebied. Je gaat proactief te werk en zorgt er samen met je voor dat alle zaken worden afgehandeld volgens het protocol.

Er gebeurt veel bij Services en daarom is het belangrijk dat je snel weet te schakelen en je prioriteiten goed stelt en waar nodig op tijd veranderd. Je houdt je bezig met verkoopondersteuning, klantcommunicatie, maar je weet ook diverse rapportages te maken op basis van gegevens uit ons systeem.

Je houdt je niet alleen bezig met kantoorwerk, je bent ook regelmatig op de werkvloer in de drukkerij te vinden waar je ook zaken regelt en uitzoekt. Hierbij kan je denken aan het uitpakken van aangeleverd bindwerk en dit klaarzetten voor de productie. Ook controleer en sorteer je het productiewerk, zodat we altijd de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.

Je werkt nauw samen met de Services.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder!

Wat bieden wij jou?

NBD Biblion heeft een open en moderne werkomgeving met bevlogen, vakkundige collega's. Onze cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris (€ 2.318 - € 3.114 bpm op basis van 36 uur conform schaal 6 CAO Bibliotheken) bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportactiviteiten in onze eigen sportzaal, een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget, een bibliotheekabonnement en de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen. Directe samenwerking en aanwezigheid op kantoor is erg belangrijk voor deze rol. Om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren krijg je van ons een laptop. Ons hypermoderne kantoor in Zoetermeer beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wat breng je mee?

Je hebt een grafische achtergrond en hebt affiniteit met printen en binden. Jij maakt administratieve processen snel eigen en weet hoe je deze processen kan optimaliseren. Ook ben je commercieel ingesteld en vindt je het leuk om gasten, klanten en leveranciers op een gepaste professionele wijze te woord te staan.

Het liefst heb je een afgeronde Mbo-diploma op grafisch gebied. Je hebt ruime ervaring in administratieve en commerciële werkzaamheden.

Je bent betrokken, bevlogen, werkt klantgericht en flexibel.

Je hebt interesse in boeken en kan je helemaal vinden in ons motto 'iedereen komt verder met toegang tot informatie en inspiratie'.

Wat doet NBD Biblion?

NBD Biblion biedt bibliotheken en scholen middelen om hun doelen te behalen op het gebied van leesbevordering, leesplezier en een leven vol ontwikkeling.

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste Traffic Medewerker Services die administratief bijdraagt aan het succes van NBD Biblion? En wil je meewerken aan het bevorderen van leer- én leesplezier? Stap dan binnen in de innovatieve wereld van NBD Biblion en solliciteer!
Stuur je CV met motivatiebrief naar .

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met , Services. Joop is te bereiken via de e-mail .

Functie:traffic medewerker service
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2318 – 3114
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NBD Biblion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Traffic Medewerker Services NBD Biblion 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures