Vacature Teamleider Logistiek bij Lekkerland - Direct op contract

Teamleider Logistiek bij Lekkerland - Direct op contract in Waddinxveen

Functieomschrijving

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als teamleider. Én gelijk op contract! Yes! Bij Lekkerland in Waddinxveen zoeken ze een enthousiaste teamleider die elke dag met een glimlach het beste uit zijn team kan halen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast krijg je een werktelefoon die ook privé gebruikt mag worden. Je werkt ook nog eens met super enthousiaste collega's. Wacht niet langer en solliciteer direct op de mooie fulltime uitdaging bij Lekkerland in Waddinxveen!

Wat bieden wij jou
 • Lekker uurloon tussen € 15,24 en 16,31 per uur
 • Direct op contract bij Lekkerland
 • Fulltime baan van 36 of 37,5 uur
 • Geweldige werksfeer
 • Onregelmatigheidstoeslag 25% tot 50%
 • Werktelefoon die ook privé gebruikt mag worden
Wie ben jij

Als logistiek teamleider bij Lekkerland heb je de drive om een heel team aan de sturen en te motiveren. Je hebt MBO+ werk en denkniveau. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt accuraat werken. Daarnaast:

 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands én Engels
 • Heb je ervaring met werken in een logistieke werkomgeving
 • Eigen vervoer. Lekkerland is niet goede te bereiken met OV
 • Je bent fulltime beschikbaar in dagdiensten. Je start tussen 6:00 en 8:00 in de ochtend
 • Je bent ook op zaterdagen beschikbaar
Wat ga je doen

Als teamleider zorg jij er iedere dag weer voor dat jouw hele afdeling met een lach op zijn gezicht aan het werk is. #werkplezier! Je stemt dagelijks met het team de planning, bezetting en uitvoering van de werkzaamheden af. Samen met jouw collega-teamleider overleg jij de ontwikkelingen op de afdelingen gedurende de dag. Op deze manier kun jij alle verwachtingen nakomen en weet jij precies waar de knelpunten in de werkprocessen zitten! Je lost dan ook problemen in processen, leveringen en voortgang op. Je werkt met systemen waarin je kunt aflezen hoe het ervoor staat. Je leest hierin hoeveel orders er verzameld zijn en hoeveel er nog te gaan zijn. Als je een dip ziet in dit proces dan ga je dit pro-actief oplossen met jouw assistent teamleider. Verder houd jij je ook bezig met:

 • Leiding geven aan een team van orderpickers en reachtruckchauffeurs
 • Het coachen van jouw teamleden, rekening houdend met hun ambities
 • Het voeren van beoordelingsgesprekken
 • Periodiek werkoverleg inplannen
 • Verzuimbeleid opvolgen
Waar ga je werken

Lekkerland is een groot distributiecentrum van full-service operatie (tabak, zoetwaren, dranken (non)food, vers en diepvries) voor de regio Zuid-Nederland. Lekkerland bevoorraad dagelijks tankstations, Hema, Subway, Tosticlub, Taco Mundo, Burger King en lokale NS-kiosken. Samen met een assistent teamleider zorg jij ervoor dat alles reilt en zeilt op de afdeling waar orderpickers en reachtruckchauffeurs werken. Je werkt voornamelijk op de versafdeling. Houd er rekening mee dat het hier ook gekoeld is. Lekkerland voorziet jou van thermokleding! Als teamleider zit je ook goed qua arbeidsvoorwaarden. Je kunt voor langere tijd bij Lekkerland terecht. Je krijgt een werktelefoon die ook privé gebruikt mag worden. Ook goed om te weten: je gaat gelijk op contract bij Lekkerland! #vastdienstverband

Sollicitatie

Klaar voor een nieuwe uitdaging als teamleider bij Lekkerland? Solliciteer dan direct en wie weet sta jij volgende week al in het magazijn complimenten uit te delen aan jouw team! Wij vragen mag je ons bellen, appen of mailen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:teamleider instelling maatschappelijk werk
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:16 – 16
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via Noordwest.recruitment@tempo-team.nl of 020 569 1900. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Teamleider Logistiek bij Lekkerland – Direct op contract Tempo-Team 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures