Vacature Chauffeur machinist Riool E-schaal

Chauffeur machinist Riool E-schaal in Zoetermeer

Heb jij een C-rijbewijs en wil je als specialist aan de slag? Vind jij het interessant om met de nieuwste apparatuur te werken? Werk je graag zelfstandig en in de buitenlucht? Bekijk hier het filmpje! https://youtu.be/PIanz9sQBlI?feature=shared

wat bieden wij jou
 • €2929 tot € 3218 euro bij een 40-urige werkweek
 • Specialistisch werk
 • Mogelijkheden tot een vast contract
 • Vaste werktijden, voor 18:00 thuis
 • Gratis jaarlijkse nascholing en extra opleidingen
 • Werkplek zonder einddatum
wie ben jij

Jij houdt ervan om met een vrachtwagen te rijden, maar vindt het ook leuk om specialistisch werk te verrichten. 80% van de tijd zul bezig zijn met het reigingen van (hoofd)riolen, pompputten en gemalen.

 • C-rijbewijs
 • Code 95
wat ga je doen

20% van de tijd ben je aan het rijden. De overige 80% onderhoud en reinig je riool- en leidingstelsels. Hoe? Met de moderne apparatuur op je wagen. Er wordt je geleerd hoe je de machine moet gebruiken om de klus te klaren en (natuurlijk) welke veiligheidseisen er bij komen kijken. Klinkt misschien vies, maar dat is het niet. Je maakt gebruik van de modernste technieken zoals een afstandsbediening en tablet om (hoofd)riolen, pompputten en gemalen te reinigen. Bij grote(re) klussen werk je in teamverband met ervaren collega's. Jij zorgt ervoor dat ook bij hevige regenval het water de juist weg vindt.

Je werkt veel zelfstandig maar hebt wel contact met de meewerkend voorman en de werkvoorbereider. Aan het einde van de dag leeg je de wagen en reinig je hem indien nodig. Je doet je administratie en hoort van je collega’s van de Planning of Werkvoorbereiding welke werkzaamheden je morgen gaat doen.

 • Rijden met de vrachtwagen
 • Specialistisch werk
 • Zelfstandig aan de slag
waar ga je werken

Hier werken mensen met verschillende achtergronden, waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. Iedereen steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het niet erg om vieze handen te krijgen. De collega's werken met begrip en respect voor elkaar en werken allemaal aan hetzelfde doel; het land een stukje schoner maken.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Chauffeur machinist Riool E-schaal, Chauffeur vuilniswagen
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via thijs.verboon@nl.randstad.com of 06-23122303. Of bezoek hun website http://www.randstad.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Chauffeur machinist Riool E-schaal Randstad 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures