Vacature BBL Coördinator Logistiek

BBL Coördinator Logistiek in Bleiswijk

BBL Coördinator Logistiek

( Bleiswijk )

BBL Coördinator Logistiek

Bleiswijk

Vanaf €2.000 - €2.500 bruto p/m

Goede pensioenregeling

Vanaf €2.000 - €2.500 bruto p/m

Goede pensioenregeling

Wat heb je nodig?

  • Een BBL-opleiding richting Logistiek
  • Interesse in logistieke processen
  • Communicatieve vaardigheden
  • Natuurlijk leiderschap

Rexel is dé groothandel voor de installatiemarkt.
We hebben voor de professionele installateur
een breed assortiment.

In het assortiment hebben we bijvoorbeeld verlichting, schakelmateriaal en kabels. In duurzaamheid groeien we hard met laadstations, zonnepanelen en warmtepompen. Rexel is dan ook dé partner in de energietransitie, samen werken we aan 100% duurzaam. Opvallend zijn de hoge werknemerstevredenheid en de lange dienstverbanden van gemiddeld 13 jaar.

In een BBL-traject vanuit de opleiding Logistiek Supervisor word je in ons distributiecentrum opgeleid tot Supervisor/Logistiek Coördinator. Je plant in wat er moet gebeuren en wie waar werkt. Op dit moment wordt er gezocht naar drie Coördinatoren voor verschillende afdelingen, namelijk Kabel- en Lang, Legbord en Voorraadbeheer. Alle afdelingen hebben verschillende accenten. Zo is door de grootte van de afdeling Kabel- en Lang de veiligheid en het hierop aansturen extra van belang. Bij de afdeling voorraadbeheer zijn sterke analytische vaardigheden nodig en voor de afdeling Legbord is timemanagement de sleutel tot succes.

Vanuit een leiderschapsrol neem je beslissingen over het werk dat moet gebeuren. Daarnaast voer je veel gesprekken met werknemers over hun functioneren binnen het team. Je reageert snel en besluitvaardig op vragen en onverwachte situaties. Er kan bijvoorbeeld een extra vracht binnenkomen, maar het kan ook voorkomen dat een werknemer ziek is, of dat de planning omgegooid moet worden door slechte weersomstandigheden. Je helpt regelmatig zelf mee in het distributiecentrum, zoals bij drukte of wanneer het nodig is. Je plant regelmatig gesprekken in met teamleden, zoals evaluatie- en verzuimgesprekken. In een later stadium ga je leren om inhoudelijk functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren met medewerkers. Aan de hand van deze gesprekken bepaal je of er vervolgstappen nodig zijn, zoals een gesprek met iemand van de HR-afdeling erbij.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning, rekening houdend met bijvoorbeeld het aantal vaste werknemers en de verwachting van aankomende week. Zo regel jij dat de werknemers op de juiste plek ingedeeld zijn en dat duidelijk is wat moet gebeuren. Je stuurt een team aan van minimaal vijftien collega's. Jij staat weer onder leiding van een teamleider; jullie houden elkaar gedurende de dag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Omdat je op verschillende afdelingen aan de slag zult gaan, is het van belang dat je bereid bent om flexibel om te kunnen gaan met de werktijden. Afhankelijk van je dienst werk je van 06.00 - 15.00 uur (Inkomende Goederen),tussen 10.00 - 21.00 uur (Uitgaande Goederen) of 15:00 uur tot 24:00 uur (Expeditie).

Lijkt jou dit interessant?


zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de volgende stappen te bespreken.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kan je natuurlijk ook direct met contact opnemen:


Solliciteer voor: BBL Coördinator Logistiek

Sluiten

VersturenFunctie:bbl coördinator logistiek
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rexel Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. BBL Coördinator Logistiek Rexel Nederland 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures