Vacature Bijbaan Retourencentrum

Bijbaan Retourencentrum in Bleiswijk

Bijbaan Retourencentrum

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Distributiecentrum

Retourencentrum

Bijbaan Retourencentrum

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Retourencentrum

Distributiecentrum

Houd je van aanpakken, vind je het leuk om in de logistiek te werken en ben je flexibel? Dan ben jij de juiste persoon voor een bijbaan in het moderne distributiecentrum van Hoogvliet in Bleiswijk. De afdeling Retouren zorgt ervoor dat bijvoorbeeld lege flessen en kratten die vanuit de winkels terecht komen in het distributiecentrum worden verwerkt. Mede dankzij jou gebeurt dit op een correcte en efficiënte wijze. En daar ben je trots op; zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als Bijbaan Medewerker Retouren:

Als medewerker Retouren zorg je ervoor dat het verwerken van de retouren uit de winkels op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan het verwerken van lege flessen en verschillende verpakkingen. Ook houd je je bezig met het verwerken en scheiden van de afvalstromen vanuit de winkels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan karton opruimen en flessen of kratten sorteren. Dat doe je natuurlijk niet alleen maar samen met een leuk team! Ons distributiecentrum draait 24/7 door, we hebben daarom diverse mogelijkheden in flexibele werktijden. Er zijn tal van mogelijkheden en we bespreken graag samen met jou wat het beste past.

Werktijden en Toeslaguren

Ons distributiecentrum draait nagenoeg 24/7 door, maar jouw diensten zullen doorgaans wel regelmatig zijn. Naast jouw standaard salaris, heb je ook recht op de volgende toeslagen:

 • Zaterdag tussen 6:00 uur en 18:00 uur 30% toeslag;
 • Zondag 50% toeslag;
 • Feestdagen 100% toeslag.

Dit breng je mee als Bijbaan Medewerker Retouren:

 • Je bent bereid om in de avonduren of in het weekend te werken;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken;
 • In ons distributiecentrum zijn verschillende temperatuurzones, je vindt het geen probleem om in een wat koudere omgeving te werken. Hier hoort uiteraard passende bedrijfskleding bij.

Continu verwachtingen overtreffen:

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een informele en prettige werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • Een goed salaris + toeslagen voor het werken in de avond, nacht en weekend;
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • 10% korting op je boodschappen tot een maximum van maar liefst € 500,- per jaar. De korting betalingen we uit via je salaris;
 • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
 • Gratis health check en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.
Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:bijbaan retourencentrum
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Bijbaan Retourencentrum Hoogvliet Supermarkten 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures