Vacature Productplanner bij Anthura

Productplanner bij Anthura in Bleiswijk

Productplanner (parttime/ fulltime)

Onze leverbetrouwbaarheid begint bij jou! Je bent verantwoordelijk voor de planning van het jonge plantmateriaal op totaal- en artikelniveau. Je stemt orders met de verschillende (internationale) vestigingen af om de vraag vanuit de markt zo efficiënt mogelijk in te vullen. Je beoordeelt de beschikbaarheid op basis van aanvragen vanuit de afdeling sales. Je bent een belangrijk onderdeel van het S&OP proces en stelt overzichten en rapportages op. Op basis van jouw analyses optimaliseren en verbeteren we het productie- en verkoopproces.

Over Anthura

Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia's. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking - zowel intern als extern - zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia's en orchideeën.

Dit ben jij

Een enthousiaste supply chain professional. Je bent communicatief sterk en schakelt moeiteloos met verschillende afdelingen en niveaus. Je bent proactief, oplossingsgericht en een echte teamspeler. Ook beschik je over het volgende:

·       Minimaal 1 jaar professionele ervaring binnen Supply en Demand planning.

·       Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Supply Chain / Logistiek.

·       Je bent resultaatgericht.

·       Je staat stevig in je schoenen

·       Je wil jezelf graag blijven ontwikkelen

Wie zijn wij

Je wordt onderdeel van het enthousiaste en gedreven team Planning NL. Een team met de focus op samenwerking, gezamenlijke doelen en ontwikkeling. We vinden het bij Anthura ook belangrijk om naast het werk leuke dingen te doen met elkaar. Zo organiseren we team uitjes, hebben we een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. Binnen het bedrijf en de functie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je ervaring.

Wij bieden een jaarcontract met de intentie dit na een jaar om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar de functie? Bel of WhatsApp dan met Bram Huijgens, Teamleider planning 06-86847555. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie, laat het ons ook dan weten. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar sollicitatie@anthura.nl

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.Functie:Productplanner
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:31 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anthura BV via sollicitatie@anthura.nl of 31645408941. Of bezoek hun website https://www.anthura.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Productplanner bij Anthura Anthura BV 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures