Vacature Logistiek Teamleider

Logistiek Teamleider in Bleiswijk

Dit ga je doen

Als Logistiek Teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van ongeveer 35 personen bestaande uit 2-4 Coördinators/ Meewerkende voormannen en ongeveer 30 Operators, zelf rapporteer je aan de Operations Manager.  Als Logistiek Teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opstart, het bespreken van de dag ervoor maar ook de dag van vandaag. 

Wat is de verwachting voor bestellingen die eruit moeten en wat hebben we gisteren gedaan? Uiteindelijk zorg je ervoor dat iedereen op de juiste plek werkt. Daarnaast zal je je ook bezighouden met het observeren van de huidige manier van werken en met verbeterprocessen op de afdeling. In jouw rol als Logistiek Teamleider ben je 80% van de tijd te vinden op de werkvloer en 20% achter je bureau, verbeterprocessen e.d. kan je pas schrijven als je ook ziet hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Eén van jouw uitdagingen is het verlagen van het ziekteverzuim, hiervoor is het belangrijk dat je betrokken bent bij jouw team, coachend leiding geeft en je een persoonlijke aanpak hebt. 

Omdat de markt ontzettend bewegend is, vragen we wel flexibiliteit van jou, zowel de werktijden als diensten kunnen in de toekomst veranderen. Voor nu zien jouw werktijden er als volgt uit; de ene week heb jij ochtend dienst van 06:30-15:00 uur en de andere week werk jij in de avond waar je om ongeveer 15:00 uur start en tot 23:30 uur werkt. Eens in de maand op zondag werken is ook geen probleem voor jou. 

Ben jij de logistieke duizendpoot die graag in deze groeiende en dynamische omgeving wil werken? Solliciteer dan snel via de website! 

Organisatie- en afdelingomschrijving

Uiteindelijk zal je werken bij het grootste distributiecentrum van de Benelux, momenteel gebruiken zij maar 20% van het distributiecentrum en willen zij dit uitbreiden naar 50%. Het distributiecentrum is ontzettend modern en geautomatiseerd, gedigitaliseerd en gemechaniseerd. Het werk vereist dat je heel de dag kunt staan en lopen, maar is fysiek niet zwaar. Je moet wel om kunnen gaan met het moderne; de Operators staan aan een band waar een computer zegt wat ze moeten klaar leggen, maar ook de spullen komen naar hen toe. Het belooft veel groei, wat ook kansen betekent. Doe jij je best en val je positief op? Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden! 

Dit krijg je

  • Een salaris dat kan oplopen tot €3400,- bruto per maand o.b.v. fulltime (exclusief minimaal €340,- bruto per maand aan toeslagen o.b.v. fulltime) 
  • 25 vakantiedagen 
  • De mogelijkheid om 4 vakantiedagen op jaarbasis bij te verdienen als verzuimbonus 
  • Mogelijkheid tot doorgroeien 
  • Ruimte voor ontwikkeling 
  • Een goede pensioenregeling 
  • 8% vakantiegeld 
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever


Functie:Logistiek Teamleider
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 010-3031921. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Logistiek Teamleider Raaak Personeel 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures