Vacature C chauffeur riool | Tot €3.393,95

C chauffeur riool | Tot €3.393,95 in Zoetermeer

Als vrachtwagenchauffeur bij onze opdrachtgever, ook wel machinist riool genoemd, ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van het riool- en leidingstelsel. Wat zo'n 80% van je werk betreft, de overige 20% ben je aan het rijden. Nu horen wij je denken, maar dat is toch héél vies werk? Daar kunnen wij heel kort over zijn, dat is het allang niet meer. Je maakt namelijk gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Het reinigen van de rioleringen, pompputten en gemalen doe je immers middels een afstandsbediening en een tablet. Aan het einde van je werkdag leeg je de wagen en reinig je hem indien nodig. Daarnaast verricht je ook wat administratieve werkzaamheden. Jouw werk voer je veelal zelfstandig uit, waar nodig schakel je met de meewerkend voorman of de werkvoorbereider. Wanneer er een grotere klus is, doe je dit samen met ervaren collega's. Het betreft in de basis een fulltime functie, maar een 4-daagse werkweek is eveneens bespreekbaar.Functie:C chauffeur riool | Tot €3.393,95, Bakwagenchauffeur rijbewijs c
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2578 – 3393
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via jessetetteroo@mail.werktalent.nl of 31617104488. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. C chauffeur riool | Tot €3.393,95 WerkTalent 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures