Vacature Machine Operator

Machine Operator in Bleiswijk

Machine operator

Facetlaan 6 - Bleiswijk

HBO

Controlroom

Distributiecentrum

Machine operator

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Controlroom

HBO

Distributiecentrum

Een spiksplinternieuw distributiecentrum in Bleiswijk. De modernste machines. Een gloednieuwe functie als machine operator. Het enige wat nog ontbreekt ben jij. In een gemechaniseerde productieomgeving ga jij een werkstation/machine bedienen. Doordat jij snel en nauwkeurig werkt, kan het proces weer door en vinden de goederen op tijd hun plaats in ons gemechaniseerde systeem. Dankzij jou kan de klant op elk moment van de dag in een goed gevulde supermarkt boodschappen doen. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als machine operator:

Beter voorkomen dan genezen is jouw motto. Daarom weet jij storingen in het productieproces te voorkomen en draaien de machines op volle toeren onder jouw wakend oog. Is er onverhoopt toch een storing? Dan zet je jouw technische inzicht in en los je dit zo snel mogelijk op. Bovendien analyseer en rapporteer je de storing. En bij alles wat je doet, houd je je aan de hygiënevoorschriften en veiligheidsinstructies. Je gaat aan de slag in het distributiecentrum waar wekelijks 6.500 pallets met goederen verwerkt worden: van cola tot wasmiddelen en van kattenbrokjes tot verse streekproducten. Daarnaast kom je te werken in een gloednieuw pand langs de A12, die goed te bereiken is met OV en per fiets of auto. En is er dagelijks een goedkope, gezonde en verse lunch op het Servicecenter.

Aangezien ons distributiecentrum nagenoeg 24/7 doordraait, vragen we jou om op onregelmatige tijden te werken. Hier staan uiteraard naast een vast salaris, ook zeer interessante toeslagen tegenover.

Maandag t/m vrijdag tussen 20:00 uur en 22:00 uur 25% toeslag

Maandag t/m vrijdag tussen 22:00 uur en 6:00 uur 50% toeslag

Zaterdag tussen 6:00 uur en 18:00 uur 30% toeslag

Zaterdag tussen 18:00 uur en 24:00 uur en Zondag 50% toeslag

Dit breng je mee als machine operator:

 • Minimaal vmbo-werk- en -denkniveau;
 • Je gaat oplossingsgericht te werk en presteert goed onder tijdsdruk;
 • In je vrije tijd sleutel je graag aan brommers, auto's of apparatuur. Oftewel: je bent gek op techniek;
 • Je vindt het niet erg om in ploegendiensten te werken. Dit houdt in dat jij ook in de avonden, nachten en weekenden wordt ingedeeld.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • Een interne opleiding die jou klaarstoomt voor je nieuwe functie.
 • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring kennis en opleiding + flinke toeslagen in de avonden, nachten en weekenden.
 • Vakantiegeld, een winstdelingsregeling én een bonus als je je niet ziek meldt.
 • Je komt te werken in een gloednieuw pand langs de A12, inclusief fitnessruimte en bedrijfsrestaurant.
 • Je wordt onderdeel van een gezellige, informele bedrijfscultuur met een ouderwets familiegevoel.

Word jij onze nieuwe machine operator?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:machine operator
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Machine Operator Hoogvliet Supermarkten 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures