Vacature Logistiek Administratief Medewerker

Logistiek Administratief Medewerker in Bleiswijk

Delen:

Geen onderdeel van een categorie • Posted on november 1, 2023 at 2:21 pm

In de rol van logistiek administratief medewerker fungeer je als een verbindende schakel tussen het magazijn, de klanten en de leveranciers. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van klantorders, goederen en het voorraadbeheer. Tevens is het je taak om alle leveringen en magazijnprocessen adequaat af te handelen. Kortom, je bent een servicegericht persoon die makkelijk weet te schakelen tussen werkzaamheden en afdelingen.

Jouw taken

 • Magazijnbeheer: je zorgt voor orde in het magazijn. Je signaleert voorraadtekorten en zorgt voor een tijdige aanvulling van de producten.
 • Planning: je verzamelt de orders voor de afdeling technische dienst.
 • Orders: je zorgt ervoor dat orders fysiek gereed zijn voor verzending, communiceert dit naar de vervoerder(s) en zorgt voor de vervoersdocumenten.
 • Administratie: je verwerkt orders in het systeem, houdt levertijden bij en registreert inkomende en uitgaande goederen.

Wat wij vragen

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Kennis van de Engelse taal is een pré.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, je bent secuur en oplossingsgericht.
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding of mbo denk- en werkniveau in een relevante richting.
 • Je hebt sterke administratieve vaardigheden, kennis van Word en Excel en bent bereid om ons administratiesysteem [D365] eigen te maken.
 • Ervaring en een certificaat voor het werken met een heftruck of een elektrische stapelaar en beschikken over een VCA-basis certificaat, is een voordeel.
 • Je bent enthousiast, energiek en je bent op zoek naar een baan waarin je kunt groeien.

Wie wij zijn

Het Zweedse bedrijf Tele Radio ontwikkelt, fabriceert en verkoopt draadloze afstandsbedieningen voor industriële toepassingen zoals voor kranen, pompen, machines, lieren, deuren etc. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, waaronder het kantoor voor de Benelux in Bleiswijk op het Prismapark. Vanuit deze vestiging verzorgen wij de verkoop, technische ondersteuning en verzending van producten aan klanten in de Benelux.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een klein en enthousiast team van 4 personen. Onze afdeling is dynamisch en de werkzaamheden zijn veelzijdig. Dit biedt de mogelijkheid om je kennis snel uit te breiden.

Tele Radio kenmerkt zich door een open, laagdrempelige en persoonlijke cultuur. Werkplezier speelt een grote rol en wij bieden onze werknemers veel kansen. Tele Radio biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er mogelijkheden om relevante trainingen en cursussen te volgen.

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar via .Functie:logistiek administratief medewerker
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tele Radio via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Logistiek Administratief Medewerker Tele Radio 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures