Vacature Chauffeur Afzetcombi

Chauffeur Afzetcombi in Aldtsjerk

Chauffeur Afzetcombi

Zevenhuizen

2424 - 3068

Hou jij ervan om fulltime te roadtrippen? Dan hebben wij misschien wel de functie die bij jou past. Als chauffeur afzetcombi vervoer je grondstoffen in afzetcontainers. Je vervoert deze binnen en buiten Nederland.

Dus hierdoor kan het zeker voorkomen dat je de gehele werkweek overnacht in je vrachtwagen en je lekker de hele week onderweg bent.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Meestal start je je werkdag rond een uur of 5.00. Je rijdt door heel Nederland, en het kan ook wel eens voorkomen dat je naar België of Duitsland rijdt. Je vervoert afzetcontainers met voornamelijk oud ijzer, hout, afval en grondstoffen, dit doe je doormiddel van een haak-arm systeem. Je sluit de dag af op verschillende tijdstippen, en daardoor komt het vaak voor dat je de gehele werkweek overnacht in je vrachtwagen. Tevens wordt er wel eens op zaterdag gewerkt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en code 95;
 • In bezit van VCA certificaat is een pre;
 • Ervaring op de afzetcombi is een pre;
 • Je vindt het een uitdaging om op verschillende container vrachtwagens te rijden;
 • Bereid tot overnachten;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent zelfstandig, klantvriendelijk, nauwkeurig en een echte aanpakker.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij VSDV komt werken, dan word je opgenomen in een groot en gezellig familiebedrijf. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk. We werken graag samen, helpen elkaar en zoeken elkaar graag op voor een BBQ of borrel. We regelen onze zaken netjes en zorgen dat je je salaris altijd op tijd ontvangt.

Stuur op werkplezier bij VSDV

 • 9 transportspecialismen binnen 1 bedrijf - Kies voor specialiseren of variëren
 • Werk met het mooiste materieel - van de nieuwste trekkers tot elektrisch stadsvervoer
 • Word onderdeel van een sterk transportteam - hard werken én hard lol maken
 • Kies voor een snelgroeiende én solide werkgever - volop werk met baanzekerheid

Ga je ervoor?

Heb je belangstelling in deze vacature? Solliciteer eenvoudig via het sollicitatieformulier of stuur een mail naar . Laat ons even weten wie je bent, welke ervaring je al hebt en waarom je bij ons wilt komen werken. Wij nemen dan contact met je op. Ben je meer van het bellen? Bel personeelszaken dan op Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:chauffeur medewerker
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VSDV Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Chauffeur Afzetcombi VSDV Groep 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures