Vacature Systeembeheerder POS

Systeembeheerder POS in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 27-01-2024

Systeembeheerder in Berkel en Rodenrijs

Systeembeheerder

Functie omschrijving
Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het systeem- / netwerkbeheer van onze klanten. Tot de taken behoren onder andere installatie en beheer van PC's, servers en netwerken, (telefonische) helpdesk en het documenteren van de werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden zowel op afstand als bij de klant op locatie uitgevoerd.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega die ervaring heeft met Windows 7/8/10, Microsoft Server omgevingen en die flexibel is om ook tijdens de storingsdienst (tot 00.00 's avonds, 7 dagen per week) voor onze horeca klanten te werken.

 • Afgeronde MBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Bij voorkeur met ervaring en kennis van Microsoft Windows Server 2008/2012 en Microsoft Exchange 2010/2013/2016.
 • Kennis van VMware, VoIP en Cisco is een pre
 • Enthousiast, klantvriendelijk, oplossingsgericht, representatief en communicatief sterk
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • In het bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij?
In de loop der jaren is POS4 gegroeid van primair softwareontwikkelaar naar een allround ICT dienstverlener vanuit het one-stop-shop principe. Naast de ontwikkeling van (maatwerk)software houden onze ontwikkelaars zich tevens bezig met Microsoft .NET omgevingen, kassasystemen voor restaurants en diverse internet gerelateerde oplossingen.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met alle verantwoordelijkheden binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Kenmerken zijn een informele werksfeer met enthousiaste collega's, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij bieden verder een marktconform salaris (op basis van ervaring en opleiding), reiskostenregeling of een leaseauto, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.


Functie: systeembeheerder Startdatum: 26-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pos4 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Systeembeheerder Pos4 26-01-2024


Functie:systeembeheerder pos
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met POS4RESTAURANTS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Systeembeheerder POS POS4RESTAURANTS 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures