Vacature Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist in Bleiswijk

Schoonheidsspecialist (16 - 24 uur)

  • Oproep
  • Bleiswijk
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness, dat is waar het om draait in ons wellnessresort. Veel van onze gasten kiezen ervoor hun dagje wellness compleet te maken met een schoonheidsbehandeling, een massage of een wellnessritueel. Jij weet als geen ander hoe je een gast volledig in de watten kunt leggen. Als schoonheidsspecialist doe je niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en optimaal kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling.

Je kan goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op een persoonlijke en spontane manier op in. Door jouw enthousiaste en persoonlijke benadering zorg je ervoor dat gasten graag nog eens terugkomen in ons resort voor een heerlijke mini-vakantie. Als onze gasten volledig ontspannen en met een glimlach de behandelruimte weer verlaten dan is jouw missie geslaagd.


Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn de taken van een schoonheidsspecialist? - Verantwoordelijk voor een correcte omgang met gasten; - Gereed maken te gebruiken apparatuur en hulpmiddelen; - Medeverantwoordelijk voor een representatieve werkomgeving; - Uitleggen van de behandeling en bespreken eventuele wensen; - Uitvoeren van diverse massages en schoonheidsbehandelingen; - Medeverantwoordelijk voor de bijbehorende product verkoop; - Signaleren van tekortkomingen/defecten; - Adviseren en toelichten resultaten aan floormanager; - Beheren van gebruiks-en verbruiksvoorraad.

Past dit bij jou? - Jij legt graag mensen in de watten; - Je bent spontaan, attent en hebt een groot gevoel voor gastvrijheid; - Je vindt hygiëne belangrijk en je houdt je aan de hygiënenormen; - Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in deze functie; - Je hebt een afgeronde opleiding schoonheidsspecialiste; - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; - Je straalt rust en kalmte uit; - Je bent flexibel.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Kans om alles van het vak te leren; - Ruimte om door te groeien; - Unieke interne trainingen; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Elysium

Bleiswijk

  • Part time

Elysium

BleiswijkFunctie:schoonheidsspecialiste
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Schoonheidsspecialist International Wellness resorts 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures