Vacature Penningmeester

Penningmeester in Zoetermeer

Buurtvereniging Seghwaert Op Dreef zoekt een nieuwe penningmeester, in april zal de huidige penningmeester na twee jaar deze functie vervult te hebben tijdens de jaarlijkse ALV stoppen.

Seghwaert Op Dreef is een bloeiende vereniging met steeds meer leden en activiteiten. Voor een overzicht verwijs ik naar de site: www.seghwaertopdreef.nl
Wij beschikken over het geavanceerde en geïntegreerde boekhoudsysteem e-Captain. (boekhouding, ledenadministratie en barregistratie). Onze begroting voor 2024 bedraagt ca. € 200.000,-

Je maakt deel uit van een slagvaardig en compact bestuur van 3 leden, met daaromheen een aantal adviseurs, waaronder een financieel deskundige. Wij vergaderen één maal in de twee weken.

Bovendien streven we naar uitbreiding van het bestuur, zodat we de vele taken over meerdere mensen verdeeld kunnen worden.

Buurtvereniging Seghwaert op Dreef is op zoek naar mensen in Seghwaert die graag iets willen doen voor de buurtvereniging.

Wij zijn op zoek naar:
-Een webredacteur/automatisering beheerder
-Enkele barmedewerkers
-Enkele vrijwilligers algemeen

Misschien hebt uzelf nog leuke dingen, zoals: het geven van workshops (met betrekking tot uw hobby) of het geven van les (in iets waar u goed in bent).
Verras ons, en neem contact met ons op. Immers, we zijn er voor u.

Voor al deze vacatures geldt, dat u goed kan worden ingewerkt en dat onkosten worden vergoed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via

BUURTVERENIGING
"SEGHWAERT OP DREEF"

Gaardedreef 189
2723 AZ Zoetermeer
tel.:
Zalen planning: tel.:
KvK nr. 404.13.660
Bank: NL 57 INGB 0005 5185 85
Mail:

Functie:penningmeester
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:15432 – 15432
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Buurtvereniging Seghwaert Op Dreef via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Penningmeester Buurtvereniging Seghwaert Op Dreef 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures