Vacature Bezorger

Bezorger in Zoetermeer

Kom bij ons werken!

Wij vinden de logistiek pure magie. Wij houden van de dynamiek en veelzijdigheid. Een saaie dag ga je bij ons echt niet meemaken. Ook zijn we dol op verbeteren. Waar gehakt wordt vallen spaanders, maar door te leren van fouten en continu te verbeteren worden wij elke dag een beetje beter. Doe jij met ons mee?

wat we doen

Wat we doen

We staan aan het begin van een fascinerend tijdperk! In de foodbranche gaan gigantische verschuivingen plaatsvinden. Groothandelaren en retailers krijgen een ander soort functie, kleinere bedrijven krijgen meer kansen door online mogelijkheden en logistiek en milieu worden steeds belangrijker en ingewikkelder. Met name die laatste kilometer naar de klant is er één van uitdagende aard. Vooral als je dat op een verantwoorde manier wilt doen.

Het logistieke bloed gíert al sinds 1987 door onze aderen. Waar Leen startte met een vrieshuis en zelf rondreed op de heftruck, zijn we nu een toffe club van zo'n 100 man. Onze rol als bezorger van food bestellingen, met busjes die actief koelen en vriezen, is redelijk uniek in Nederland. Doordat we dit combineren met pallet transport en het inpakken en verzamelen van bestellingen in onze koude magazijnen, bieden wij klanten het complete (e-)fulfilment plaatje aan voor food. En daar zijn we trots op!

Wie we zijn

Leen startte ruim 30 jaar geleden. Een echt familiebedrijf, en dat familiebedrijf-gevoel is altijd gebleven. Zelfs toen we in 2018 zijn overgenomen door het Belgische bpost group bleek het kleinschalige, het mooie 'wij van Menken', gewoon bestaan. Samen met zus DynaLogic (ook onderdeel van bpost group) hebben we sinds kort onze logistieke strijdkrachten gebundeld! We leren van elkaar en van elkaars systemen. Zo verbeteren we samen.

Vanuit Zoetermeer coördineren we de hele operatie (centraal DC) en onze bezorgers sturen we aan vanuit hub Amsterdam en hub Breda.

We werken hard, écht hard, maar met een flinke portie gezonde arbeidsvreugde en gezelligheid. We borrelen graag en houden van gezellige etentjes. We vertonen hierin wel wat bourgondische trekjes.Functie:bezorger
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leen Menken Foodservice Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Bezorger Leen Menken Foodservice Logistics 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures