Vacature Projectleider Groen

Projectleider Groen in Hazerswoude-Dorp

PROJECTLEIDER GROEN

Vermeulen Groep


PROJECTLEIDER GROEN

Vermeulen Groep

Hazerswoude-Dorp

40 uur

Werkzaamheden:

De belangrijkste werkzaamheden zijn: Inplannen en voorbereiden van werkzaamheden. Aansturen van de uitvoerder(s), werkvoorbereiders op eigen projecten. Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en andere partijen (accountmanagement). Monitoren van de voortgang van projecten en anticiperen op knelpunten die tijdens de uitvoering kunnen ontstaan. Bewaken van de kwaliteit van de uitvoering. Verzorgen van de financiële afwikkeling en kostenbewaking. Controleren van de naleving van de veiligheids-, Arbo- en milieueisen. Een actieve bijdrage leveren aan en het verbeteren van de Veiligheidscultuur binnen de Vermeulen Groep.

Wij vragen:

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven collega met een klantgerichte en kwaliteitsbewuste instelling. Andere functie-eisen zijn: HBO-werk- en denkniveau in een groene en/of civiele richting bij voorkeur Van Hall Larenstein). Voorkeur ij bezit van certificaat Wet Natuurbescherming 3. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Vakinhoudelijke kennis en leidinggevende capaciteiten. Communicatief vaardig en inspirerend voor klant en medewerker. In het bezit een VCA-diploma. Rijbewijs BFunctie:projectleider groen
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Projectleider Groen Boskoop Werkt 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures