Vacature Kwaliteitscontroleur

Kwaliteitscontroleur in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 31-01-2024

Kwaliteitscontroleur in Zoetermeer

BV

Als kwaliteitscontroleur controleer je op basis van de gestelde normen en eisen de gemaakte onderdelen. Dit doe je in opdracht van collega's en leidinggevenden in de productie.

Je hebt een onafhankelijke rol en die verlies je niet uit het oog. Van jou wordt verwacht dat je nauwgezet je werk uitvoert. Je overlegt veel met collega's en leidinggevenden en monitort regelmatig gevraagd en ongevraagd. Gezien je functie communiceer je tactvol. Je legt afwijkingen en meetwaarden vast in rapportages, je identificeert het product (vaststellen type/merk), je kalibreert meetgereedschap en je voert onderhoud uit aan het meetgereedschap.

In de rol van Meewerkend Voorman fungeer je als eerste aanspreekpunt van jouw team waarbij je niet schroomt om bij te springen en te helpen. Je weet het team mee te nemen in jouw enthousiasme en een gezamenlijk verantwoordelijksgevoel voor de te behalen resultaten te creëren. Je zorgt voor een optimaal verloop van de productie door middel van werkverdeling, coördinatie, aansturing en controle. Bij de uitvoering van de opdracht stuur je, binnen de gestelde eisen, op het gebied van tijd, kwaliteit, veiligheid en milieu. Je zet hierbij medewerkers en middelen zo efficiënt mogelijk in.

Wie zijn wij?

is producent van hoogwaardig samengesteld plaatwerk en licht constructiewerk. Bij de productie en levering van deze producten staat samenwerking en klanttevredenheid voorop. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe productiemogelijkheden en technische innovaties om daarmee onze klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen.

Met hard werken en een collegiale werksfeer in een goed gefaciliteerde omgeving bereiken we als team mooie resultaten.

Jij hebt:

 • Een afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding én vergelijkbare praktijkervaring;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden, je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, je bent toegankelijk en energiek;
 • De beschikking over ruimtelijk inzicht en kan tekening lezen;
 • Een praktische instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit.

Jij verdient:

 • Een mooie baan in de techniek binnen een innovatieve en prettige werkomgeving;
 • Een uitstekend salaris tussen de € 2.900,- en € 4.000,- br/mnd op basis van 38 uur per week (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Een bonusregeling bij goede afkeurcijfers;
 • Een pensioenregeling;
 • Een functie binnen een bedrijf dat gekenmerkt wordt door een ongedwongen sfeer en korte communicatielijnen;
 • De mogelijkheid om je breed te ontwikkelen;
 • Goede ondersteuning en opleidingsmogelijkheden.

BV
Radonstraat 50
2718 TA Zoetermeer

Functie: kwaliteitscontroleur Startdatum: 19-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2900 - 4000 Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

Vacatures Bleiswijk Kwaliteitscontroleur 19-01-2024Functie:kwaliteitscontroleur
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Damman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Kwaliteitscontroleur Damman 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures